Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Απάντηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου στην ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ

 Αργοστόλι,   13/06/2014


http://lh5.ggpht.com/-oST5QeBd-0g/UUhw4AqAyOI/AAAAAAAAapY/aqvjecXbQPQ/image%25255B2%25255D.png?imgmax=800 
                                        

Συνάδελφοι- Συναδέλφισες                                                                                    

Το διοικητικό συμβούλιο του εμποροεπαγγελματικοϋ συλλόγου και ύστερα από την απαράδεκτη επίθεση (καταγγελία) που δέχτηκε από μια μερίδα συναδέλφων που προσκτώνται σε συγκεκριμένο κομματικό χώρο και απέναντι σε αυτήν την αφοριστική διχαστική και προβοκατόρικη φρασεολογία που απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα που θίγει προσωπικότητες που προσβάλει συναδέλφους με προσφορά και καρφώνει ταμπέλες δεν μπορεί να μείνει σιωπηλό.
_Ευτυχώς που όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη πόλη
Γι αυτό
Να μην βάζουν ταμπέλα στο σύλλογο μας όταν είναι γνωστό τη συμβαίνει όπου ελέγχουν αυτοί σωματεία και συλλόγους:

-Όταν μιλούν για ενότητα αλλά στις εκλογές του συλλόγου επιτεθήκαν με μίσος στην προηγούμενη Διοίκηση και κατέβηκαν για πρώτη φορά!!Με διαφορετικό ψηφοδέλτιο. 
  -Να απολογηθούν γιατί στα ΔΣ δεν έφεραν ποτέ μια πρόταση δική τους αλλά μόνο χαρτιά της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε
  -Να εξηγήσουν γιατί κατηγορούν το σύλλογο που έστειλε επιστολή να μάθει για την νομιμότητα των αλλοδαπών μαγαζιών
-Να σταματήσουν την διγλωσσία και την κοροιδία,μιλούν για πολυεθνικές και μονοπώλια και αφήνουν απ έξω το κινέζικο κεφάλαιο.Ας σοβαρευτούν πραγματικά για να μας απαντήσουν .
Για το Δ.Σ.
Που κάνει όλες τις συνεδριάσεις του ανοιχτές που έχει όλες τις συνελεύσεις και συσκέψεις του ανοιχτές που δίνει στις συνεδριάσεις του ψήφο ισότιμη σε όλους
-Που στις γενικές συνελεύσεις του και συσκέψεις επιτρέπει τη συμμετοχή και δίνει λόγο σε εκπροσώπους συναδέλφων και σε συνταξιούχους συναδέλφους και επιτρέπει τη συμμετοχή μελών Δ.Σ. άλλων φορέων.
Ο σύλλογος μας λυπάται βαθειά που τούτες τις ώρες συνάδελφοι για κομματικό τους όφελος και με τις πρακτικές τους και με τις ανακοινώσεις τους ρίχνουν νερό στο μύλο όλων όσων θέλουν το σύλλογο άφωνο  άβουλο και τεμαχισμένο .
Λυπάται που η κομματική σκοπιμότητα τους εκτρέπει σε εμπαθή και συκοφαντικό λόγο κατά προσώπων λειτουργιών και διαδικασιών.

 *Υ.Γ. Θελουμε μεσα από αυτές τις γραμμες να απευθηθουμε δημοσια στον καλο συναδελφο και φιλο Κωνσταντινο Μιχαλακο (πρωην Αντιπροεδρο του συλλογου) για την ανακοινωση του και στηριξει στο συλλογο μας :
Κωστα σε ευχαριστουμε και να ξερεις ότι θα συνεχισουμε ολοι μαζι ότι υποσχεθηκαμε όταν ξεκινησαμε τον συλλογο:Αδεσμευτο Ακοματιστο και Δημοκρατικο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος


Μαρκάτος Μιχάλης
Ο Γεν. Γραμματέας


Λουκάκης Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου