Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μαραθώνιο πάρτι για τα γενέθλιά της Κατερινας

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Η νέα Τζάκι του Σκορπιού – 

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν για το χλιδάτο πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα, Ντίμιτρι Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της στον νέα της ησυχαστήριο και το νησί βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε πυρετό προετοιμασιών.  




    Περίπου 150 θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό αλλά και ποδοσφαιριστές της Μονακό. Εκτός από λάμψη όμως το πάρτι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

    Μαραθώνιο πάρτι για τα γενέθλιά της

    Οι προσκλήσεις με άρωμα Ελλάδας έχουν ήδη φτάσει στα χέρια των εκλεκτών καλεσμένων. Σύμφωνα με την Real News, πρόκειται για ένα ξύλινο κουτί δεμένο με λευκή και τιρκουάζ δερμάτινη κορδέλα και μια μεταλλική σφραγίδα με την ένδειξη The Island of Scorpios. Αρκετοί από τους καλεσμένους θα παραβρεθούν και στις τρεις μέρες των εκδηλώσεων, πριν, ανήμερα και μία μέρα μετά το πάρτι!

    Πυρετός προετοιμασιών στο Σκορπιό για το πάρτυ της Ριμπολόβλεβα – Καραβάνια από νταλίκες στο νησί!

    Πλούσιο είναι πρόγραμμα που επιφυλάσσει η οικογένεια για τους φιλοξενούμενούς τους στο οποίο περιλαμβάνεται περιηγήσεις στο πανέμορφο νησί, κολύμπι στα καταπράσινα νερά, ιππασία, κυνήγι του χαμένου θησαυρού κι άλλα πολλά. Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ποιο μεγάλο όνομα θα τους διασκεδάσει το βράδυ της 4ης Ιουνίου. 



    Οι ετοιμασίες για το χλιδάτο πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα στο Σκορπιό! Τι λένε στο TLIFE άνθρωποι που τους γνώρισαν

    Η οικογένεια έχει ζητήσει να υπάρχει έντονο το στοιχείο των ελληνικών γεύσεων στο μενού και εκτός από το λευκαδίτικο κρασί θα υπάρχουν και μεζέδες με βάση φρέσκα προϊόντα.



    Στο νησί βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με την Real News, o μπαμπάς της Εκατερίνα ο οποίος επιβλέπει προσωπικά όσα γίνονται. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι έχουν στηθεί ήδη τρεις πίστες χορού, εφέ και λέιζερ τελευταίες τεχνολογίας, χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους.

    Η νέα Τζάκι του Σκορπιού

    Λίγες ημέρες πριν, η Εκατερίνα μίλησε για την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει στο Σκορπιό και πόζαρε στο θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη του του Paris Match. Μάλιστα, γνωρίζοντας καλά τον μύθο του Έλληνα μεγιστάνα και τη ζωή του με την Τζάκι δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε παίρνοντας ανάλογες πόζες με εκείνες της συζύγου του Αρίστου. 



    Οι φωτογραφίες, που αναδημοσιεύει σήμερα το Πρώτο Θέμα,είναι βγαλμένες στην παραλία που η Τζάκι έκανε μπάνιο και οι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει γυμνή. Με φόντο τη θαλαμηγό “My Anna”, όπως αντίστοιχα φωτογραφιζόταν παλιά η Αμερικανίδα σύζυγος του Ωνάση μπροστά από τη “Χριστίνα”, αλλά και το μικρό σπίτι με τα μπλε παράθυρα που συνέτρωγε το ζευγάρι 

    Η Αθηνά Ωνάση ετοιμάζει πάρτι με... άλογα

    Την ίδια ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Σκορπιό, η εγγονή του Ωνάση, Αθηνά ετοιμάζει ένα δικό της ιππικό happening. H χρυσή κληρονόμος μαζί με με τον σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, όπως διαβάζουμε στην Espresso της Κυριακής, θα υποδεχτούν τους διάσημους καλεσμένους τους στο Σαν Τροπέ, στο πλαίσιο του ετήσιου Athina Onassis Horse Show.



    Το ιππικό τουρνουά, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα στη Βραζιλία, μετακόμισε στη Γαλλία και θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουνίου. 

    Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου