Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΓ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Eκπνέει η προθεσμία για Χρηματοδότηση   ντόπιων  Μελισσοκόμων

Κάθε Μελισσοκόμος έχει την ευκαιρία, με την επίσκεψή του στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών  (Κ.Ε.Α.) του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Κεφαλληνίας & Ιθάκης στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει για να σταθμίσει την τελική του απόφαση: αν μπορεί και αν τον συμφέρει να συμμετάσχει στις χρηματοδοτούμενες Μελισσοκομικές δράσεις για το έτος 2014  :  
1) «Αντικατάσταση κυψελών» όπου ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια καινούργιων κυψελών αξίας μέχρι 30,00 € ανά κυψέλη με δυνατότητα αντικατάστασης μέχρι και 10% των κατεχόμενων κυψελών ανά μελισσοκόμο.
2) «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»  όπου ενισχύεται η δαπάνη μετακίνησης των μελισσοσμηνών από τον συνήθη μόνιμο τόπο της μελισσοκομικής εκμετάλλευσης σε άλλον.


Στα πλαίσια συνεργασίας του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού με το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας παρέχεται η δυνατότητα σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς  Μελισσοκόμους επιθυμούν την σύνταξη πλήρους φακέλου υποψηφιότητας για συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στο Κ.Ε.Α. του Ε.Α.Σ. το αργότερο  έως  Πέμπτη 26/6/2014.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας  Π. Καλαφάτης,  Πρόεδρος   Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου