Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική Ιστορία"

ΕΝΑ  ΔΙΗΜΕΡΟ  ΓΕΜΑΤΟ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,,ΣΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ΚΑΙ  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΠΑΡΟΝ!!!!!

ακοίνωση εξέδωσε η Super League και δίνει τα δικά της συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου για πρώτη φορά έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική Ιστορία, παρά το ότι δεν προκρίθηκε στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής δίνουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι έκαναν όλους τους Έλληνες υπερήφανους, αλλά και στη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η Super League, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, επενδύει στα Τμήματα Υποδομής και στηρίζει την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι άλλωστε στη συνέχεια στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες μας.
Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, φαίνεται πόσο σημαντική είναι η συστηματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, από τα πρώτα τους κιόλας βήματα στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Super League.
Η συνέπεια στο σχεδιασμό, η ομαδικότητα, η αφοσίωση στο κοινό στόχο και η θέληση για διάκριση ήταν οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν σε μια ακόμα επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας.
Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες χαρές και επιτυχίες, οι οποίες μόνο καλό κάνουν τόσο στην Εθνική μας Ομάδα, όσο και στο ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Σας ευχαριστούμε!









E

ANΩ 2  ΦΩΤΟ  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ  3-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ,,, (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1-1.
ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ  2-0   .
ΟΠΟΤΕ 4  ΙΟΥΛΙΟΥ  ΝΤΕΡΜΠΙ  ΝΟΚ ΑΟΥΤ  ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ

ΧΘΕς   ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ   ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ,,
ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΜΕ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ,, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ  
ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΑ  ΠΕΝΑΛΝΤΙ!!  
Η ΓΑΛΙΑ  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΕΡΔΙΣΕ  2-0  ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ





  
  «Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί που δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια... Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του», είπε ο Γιώργος Σαμαράς ερωτώμενος στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής για τον μικρό Jay, τον θαυμαστή του από τη  Σκοτία. Ο παίκτης της εθνικής δήλωσε ενήμερος για την προσπάθεια να ταξιδέψει ο μικρός στο Μουντιάλ και είπε: «Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος... Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε... Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό... Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».   Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε όμως για όλα, από το κλίμα στην εθνική μέχρι την αγαπημένη του σειρά, την αγαπημένη του ταινία και τη μουσική που ακούει. Στο ερώτημα δε «Σακίρα ή Μπιγιονσέ;» απαντά: «Καμία!»     Πηγή: www.lifo.gr

Ο μικρός Jay βλέπει τον Σαμαρά να σκοράρει

Πώς να μην πάρει την μπάλα όταν έκαιγε; Πώς υπήρχε περίπτωση να χάσει το πέναλτι; Πώς να γίνουν αυτά, όταν ο Γιώργος Σαμαράς ήξερε τη χαρά που θα έδινε (και) στον μικρό Jay αν έβαζε γκολ στο Μουντιάλ; 


Αναρωτιόμαστε όλοι με τι δύναμη πήρε την μπάλα ο Γιώργος Σαμαράς και σε νεκρό χρόνο πήγε να εκτελέσει το πέναλτι με την Ακτή Ελεφαντοστού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου