Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Μεγάλη συγκέντρωση στον Κούτουπα από Ισχυρή Κεφαλονιά

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες βράδυ η Ισχυρή Κεφαλονιά στα Διλινάτα και συγκεκριμένα στον Κούτουπα, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, και προσκεκλημένους όπως ήταν φυσικό όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου αλλά και φίλους της παράταξης.
Με αυτή την κίνηση ο Αλέξανδρος Παρίσης ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του και να  ευχαριστήσει για την στήριξη που έδειξαν, όλοι, φίλοι και στελέχη της παράταξης, στο πρόσωπό του, όλο το διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης. Μία μάχη που έληξε με τη νίκη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, κόντρα σε όσους ήθελαν να μην κόβει το νήμα της κούρσας πρώτη.
Η συγκέντρωση κράτησε μέχρι αργά το πρωϊ καθώς μετά το πολύ ωραίο και πλούσιο γεύμα που παρείχε το μαγαζί στους καλεσμένους, άρχισε το γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης, και χαράς μετά από έναν κουραστικό και αγχωτικό διάστημα μέχρι την ανακοίνωση των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων.
Μιά υπέροχη ανθοδέσμη και το θερμό χειροκρότημα των φίλων και στελεχών της παράταξης περίμενε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση όταν έφτασε στο μαγαζί, όλοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια για τον χαιρετίσουν, να τον φιλήσουν και να του δώσουν συγχαρητήρια για το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.
Ο κ. Παρίσης πέρασε από όλα τα τραπέζια και χαιρέτισε προσωπικά έναν προς έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού αλλά και τα μέλη της οικογένειά τους και τσούγκρισε τα ποτήρια όλων με την ευχή για μία νέα αρχή που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της Κεφαλονιάς.
Η χθεσινή συγκέντρωση αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”, που πολέμησαν με πάθος και με κάθε μέσο, την Ισχυρή Κεφαλονιά, ότι παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε πισώπλατα και τις όποιες δολοπλοκίες των αντιπάλων, παραμένει δυνατή, ζωντανή και προπάντον ισχυρή.
SONY DSCSONY DSC
δειτέ πλούσιο φωτορεπορταζ στο  http://www.portoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου