Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κάτοικοι Σάμης: Απαιτούμε την άμεση επιστροφή των αφαιρεθέντων περιουσιακών στοιχείων της Δημοτικής Κοινότητάς μας!

Κάτοικοι Σάμης: Απαιτούμε την άμεση επιστροφή των αφαιρεθέντων περιουσιακών στοιχείων της Δημοτικής Κοινότητάς μας!
Στη Σάμη γινόταν μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων πάνω από 20 χρόνια τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Εκδηλώσεις γνωστές για την ποιότητά τους σε όλο το νησί. 
Στα τριάμισι χρόνια του Δήμου Κεφαλονιάς οι εκδηλώσεις μειωνόντουσαν αισθητά με αποκορύφωμα να εξαφανιστούν τα γνωστά "Εόρτια Σάμης" 2013 και το 2014, ο εορτασμός για το ολοκαύτωμα των Μουζακάτων και η 21η Μαΐου στην γενέτειρα του ριζοσπάστη Ηλία Ζερβού Ιακωβάτου.
Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ" γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά στα ΑΓΡΙΛΙΑ και εκεί διαπιστώσαμε ότι από τις 1200 καρέκλες που είχε η Δημοτική Κοινότητα Σάμης υπάρχουν μόνο 150 και από τα 80 τραπέζια μόνο 7.
Σήμερα 4 Ιουνίου 2014 η Σάμη έμαθε από την ένταση του Αντιδημάρχου της κου Δ. Κοκκόση ότι έχει αφαιρεθεί προ διημέρου και η ηχητική μονάδα της Δημοτικής Κοινότητας Σάμης από τον πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κο Άγγελο Κωνσταντάκη, περιουσία της Δημοτικής Κοινότητας.
Με τις πράξεις του αυτές ενταφιάζει κάθε πολιτιστική δραστηριότητα στην Σάμη. Οι πράξεις αυτές τελούν εν αγνοία της Προέδρου Σάμης και του Αντιδημάρχου.
Μετά από αυτές τις άχρωμες "πολιτιστικές" ενέργειες οι κάτοικοι της Σάμης συντάσσονται με τον Αντιδήμαρχό τους και απαιτούν την άμεση επιστροφή όλων των αφαιρεθέντων από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Οι κάτοικοι της Σάμης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου