Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Στα πλαίσια του Καταστατικού λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του  νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με διαβήτη και φίλων Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Μαΐου 2014,  αποφασίστηκε ομόφωνα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Καλογηρά Ωραιάνθη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γερολυμάτος Σπυρίδων
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βανδώρος Δημήτριος
ΤΑΜΙΑΣ: Κουτρούλη Βασιλική
ΜΕΛΟΣ: Θεοδωρακάτος Ανδρέας
Η θητεία του Συμβουλίου, όπως ορίζεται από το Καταστατικό του Συλλόγου, είναι τριετής.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη και Φίλων Ν. Κεφαλλoνιάς & Ιθάκης – Γνώση και Στάση Ζωής λειτουργεί από το 2012 στο Αργοστόλι και αποτελεί μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, με κεντρικό σύνθημα:  «Ενωμένοι Αντιμετωπίζουμε το Διαβήτη».
  Μέλη του Συλλόγου αποτελούν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και πάσχουν από διαβήτη, οι γονείς ή οι κηδεμόνες των ανήλικων διαβητικών, καθώς και οι φίλοι αυτών που αισθάνονται αλληλέγγυοι  και επιθυμούν να προσφέρουν για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου.
Η δράση του Συλλόγου αποσκοπεί:
- στην πληροφόρηση και συνεχή ενημέρωση των μελών του σχετικά με την ασθένεια του διαβήτη(συμπτώματα, διάγνωση, αντιμετώπιση, επιστημονικές εξελίξεις)
- στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου και στην καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας για την επίλυση των κοινών τους προβλημάτων
- στη δημιουργία ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης των ατόμων με διαβήτη και των οικογενειών τους
- στην οικονομική στήριξη των διαβητικών που δε διαθέτουν επαρκείς πόρους για την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
- στη συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το διαβήτη (ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, φαρμακοποιοί κλπ.) για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην υποστήριξη του επιστημονικού έργου για την έρευνα, πρόληψη και θεραπεία του διαβήτη.
Διαβήτης: γνώση & στάση Ζωής
   Αν είσαι διαβητικός, αν έχεις παιδί, φίλο ή συγγενή με διαβήτη, ή αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το διαβήτη, μη διστάσεις να έρθεις κοντά μας και να βοηθήσεις στο έργο μας.  Πιστεύουμε ότι θα βοηθηθείς κι εσύ!  Ο διαβήτης δεν πρέπει να αποτελεί taboo. Είναι τρόπος ζωής. Όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ατόμων με διαβήτη.

 Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Καλογηρά Ωραιάνθη:    6934303574
Γερολυμάτος Σπυρίδων: 6947431415
Βανδώρος Δημήτρης:    6972296069
Κουτρούλη Βασιλική:    6972829843

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου