Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΗΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ! (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ)

Με πολλές αλλαγές, αρκετά βελτιωμένη, αλλά και πάλι χωρίς γκολ η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε, μετά την Πορτογαλία, και με τη Νιγηρία στο 0-0, ωστόσο το επιθετικό πρόσωπο που έδειξε, χάρη στον κεφάτο Γιάννη Φετφατζίδη αφήνει ελπίδες ενόψει Βραζιλίας.

«Επέζησε» μόνο ο Μανωλάς
Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την Εθνική ομάδα, με τα 10/11 της αλλαγμένα σε σχέση με το ματς του Σαββάτου με την Πορτογαλία, καθώς ο μοναδικός που χρίστηκε και πάλι βασικός ήταν ο Μανωλάς. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γλύκος, ενώ στο κέντρο της άμυνας αντί του Παπασταθόπουλου ήταν ο Μόρας. Στα άκρα, από δεξιά ήταν ο Βύντρα και από αριστερά ο Τζαβέλλας, ενώ σε ρόλο αμυντικού χαφ, πίσω από τους Καραγκούνη και Σάμαρη ήταν ο Ταχτσίδης. Ο Φετφατζίδης από δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος από αριστερά, έδιναν βοήθειες στον Γκέκα που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης...
Με τρεξίματα και ευκαιρίες
Σε αντίθεση με το πρώτο φιλικό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειχνε πιο ορεξάτο σε όλους τους τομείς. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και με τον Καραγκούνη να δίνει το σύνθημα, άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Ενιάμα.
Ο αρχηγός της Εθνικής μαζί με τους Ταχτσίδη, Σάμαρη πίεζαν ψηλά και δημιουργούσαν προβλήματα στην κυκλοφορία των Νιγηριανών, οι οποίοι απειλούσαν μόνο με ατομικές προσπάθειες του Μόουζες. Ο Μανωλάς με τον Μόρα όμως, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τον έκοβαν, ενώ τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν οι Αφρικανοί δεν ανησυχούσαν τον Γλύκο και έτσι σιγά σιγά, η μπάλα άρχισε να βγαίνει πιο μπροστά, με την Εθνική να αναπτύσσεται κυρίως από τα άκρα.


Διάβασε περισσότερα στο: Mundial 2014: Ελλάδα-Νιγηρία 0-0 (vids+pics) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου