Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ψωμί, «Ελιά» και Νικόλαο βασιλιά

μια  είδηση  που βρήκαμε στο  http://sweetcarpet.blogspot.gr/2014/06/paraithsi-samara-analmabanei-o-nikolaos.html#.U5Qd3Pl_uV8


Eκτακτο: Παραιτείται ο Σαμαράς, αναλαμβάνει ο Νικόλαος!


Ραγδαίες αναμένεται να είναι από Δευτέρα , του Αγίου Πνεύματος, οι πολιτικές εξελίξεις, μετά τις εκλογές του Μαϊου, όπου η Αριστερά κέρδισε για πρώτη φορά, αποτέλεσμα που ανάγκασε την κυβέρνηση συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ να κλείσει πρόωρα την Βουλή και να σύρεται σε έναν βεβιασμένο ανασχηματισμό, χωρίς να μπορούν Σαμαράς και Βενιζέλος να καταλήξουν στο ποιος ή ποια θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών και θα διαδεχτεί τον Γιάννη Στουρνάρα.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο σχεδιασμός Σαμαρά για την ανακοίνωση του ανασχηματισμού το απόγευμα της Δευτέρας, του Αγίου Πνεύματος, ανατράπηκε καθώς, ως από μηχανής θεός, το Άγιο Πνεύμα επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό αργά το βράδυ της Παρασκευής και του είπε πως το θέμα δεν είναι να υπάρξει απλά και μόνο ένας ανασχηματισμός του υπουργικού συμβουλίου, αλλά μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα που δημιούργησε η εκλογική νίκη της Αριστεράς στις 25 Μαϊου. Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, αρχικά δεν έπιασε που το πήγαινε το Άγιο Πνεύμα και προς στιγμή νόμισε πως το Άγιο Πνεύμα, όπως και ο Σαχινίδης, το γύρισε προς τα αριστερά και θέλει να δει τον Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας. Όπως ήταν πολύ λογικό το Άγιο Πνεύμα κατάλαβε πως ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να πιάσει το σκεπτικό του και ξεκάθαρα είπε του πρωθυπουργού: «Αντώνη παιδί μου, ο Μεγάλος θέλει να παραιτηθείς και ο Νικόλαος να αναλάβει τις τύχες της χώρας, γιατί αλλιώς θα έρθουν οι κομμουνιστές…»

Σαστισμένος ο πρωθυπουργός πήρε αμέσως, από την μπακατέλα, τηλέφωνο τον Μουρούτη και του εξήγησε πως έχουν τα πράγματα. «Ο Νικόλαος, ο Νικόλαος, πως δεν το είχα σκεφτεί» απάντησε ο Μουρούτης και αμέσως έστειλε το πρώτο non paper του Μεγάρου Μαξίμου προς τους πολιτικούς συντάκτες. Σε αυτό τονίζεται πως η επιστροφή του θρόνου στο διάδοχο Νικόλαο, σαράντα χρόνια μετά το επονείδιστο δημοψήφισμα του 1974, είναι απόλυτα αναγκαία, καθώς η Αριστερά, που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες ακόμα και ότι δεν θα μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, βρίσκεται προ των πυλών της διακυβέρνησης. «Ο πρωθυπουργός έχοντας βαθύ το αίσθημα της ευθύνης θα παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας στον πρίγκιπα Νικόλαο το συντομότερο δυνατό, ώστε ο νέος βασιλεύς της χώρας να μπορέσει να περάσει την Ελλάδα στην εποχή μετά το μνημόνιο με σταθερότητα, στις εργασίες του ΤΑΙΠΕΔ, με ψηλά την ελληνική σημαία, με όρθιο το εφοπλιστικό κεφάλαιο και με τον Αχιλλέα Μπέο δήμαρχο του Βόλου» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ή κάπως έτσι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρίγκιπα Νικόλαο και του έχει εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη του, καθώς και ότι όλη η προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς θα γίνει με άξονα την οικοδόμηση μίας σχέσης αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ του Παλατιού και της Βίλας Βενιζέλου στους Ελαιώνες του Πανοράματος. Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε ως αναπόδραστη τη διακυβέρνηση του Νικόλαου.

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος του Παλατιού, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, εξήγησε πως η Βουλή με την παρούσα σύνθεση της δεν θα ξανανοίξει και πως πολύ σύντομα ο νέος βασιλεύς θα ανακοινώσει τη νέα σύνθεση της. Σημείωσε ακόμα πως με απόφαση του Νικόλαου ο νόμος για τον αιγιαλό θα συμπεριληφθεί στο νέο σύνταγμα, το περιεχόμενο του οποίου σύντομα θα ανακοινώσει ο Νικόλαος. Παράλληλα, τόνισε πως άμεσα ο βασικός μισθός θα οριστεί στα 350 ευρώ, μετά από αίτημα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων το οποίο δέχτηκε ο Νικόλαος, καθώς και ότι οι ναυτικοί θα δουλεύουν με ατομικές συμβάσεις εργασίας και ένα κομμάτι ψωμί, μετά από αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών το οποίο αποδέχτηκε ο Νικόλαος. Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο βασιλεύς Νικόλαος, σύμφωνα με ανακοίνωση Του από το Λονδίνο, θα ηγηθεί εκστρατευτικού σώματος κατά των Γαλατών της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.

Δαιμόνια δικός σας  - Ψωμί, «Ελιά» και Νικόλαο βασιλιά – Πίκος Απίκος 
ΠΗΓΗ - See more at: http://sweetcarpet.blogspot.gr/2014/06/paraithsi-samara-analmabanei-o-nikolaos.html#.U5Qd3Pl_uV8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου