Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

EΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ: Με ψηλά το κεφάλι θα φύγω και από το Λιμενικό Ταμείο


http://cdn.inkefalonia.gr/media/k2/items/cache/6e75b7e5f4c5b78234bea47287b2a82b_L.jpg?t=-62169984000Mε αφορμή δημοσιεύματα σχετικά, με την παραίτηση που μου ζήτησε ο Δήμαρχος από την Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου, θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι η θητεία μου είναι μέχρι 31 Αυγούστου 2014, εκλεγμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και μόνο αυτό  μπορεί να με παύσει.
Θα ήμουν γαντζωμένη από την καρέκλα μου, αν στην θέση που υπηρετώ έπαιρνα μισθό. ΕΙΜΑΙ ΑΜΙΣΘΗ και προσφέρω τις υπηρεσίες μου, με το να βρίσκομαι καθημερινά στο γραφείο μου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 και 3 το μεσημέρι και όχι απλά να περνάω, να βάζω υπογραφές και να φεύγω.
Πληρώνω από την τσέπη μου την βενζίνα του αυτοκινήτου μου,  εν αντιθέσει με άλλους κατέχοντες «θέση» και ευτυχώς και δεν πληρώνω στο φέρυ  γιατί δεν θα μπορούσα να δεχθώ αυτήν την θέση.

Ένα χρόνο τώρα που είμαι Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, νομίζω ότι έχει μπεί τάξη και στο γραφείο και στο λιμάνι, στα δημοτικά συμβούλια οι προϋπολογισμοί-τροποποιήσεις ψηφίζονται ακόμα και από την αντιπολίτευση και εισπράττω και από την αντιπολίτευση τα εύσημα για την διαχείριση του φορέα.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος σε πρόβλημα που του δημιουργήθηκε πρίν ενάμιση μήνα  με το Υπουργείο, με πήρε επειγόντως  τηλέφωνο να κάνω ενέργειες, τις οποίες ήδη είχα προλάβει για να εισπράξω το «μπράβο ρε Ελπίδα, μπράβο, είσαι θησαυρός»
Ουδέποτε ανακατεύτηκε στο Λιμενικό Ταμείο και παντού έλεγε ότι είναι απόλυτα ήσυχος σε ό,τι αφορά τον τομέα μου. Ουδέποτε μου ζήτησε κάτι και  δεν το έκανα ή το εμπόδισα.
Ηταν  επιλογή μου να μην ανακατευτώ άλλο με την πολιτική και επιλογή μου να μην στηρίξω το ψηφοδέλτιό του, τους λόγους θα τους εκθέσω στο μέλλον και νοιώθω ότι δικαιώθηκα. Οι άνθρωποι που και πρίν δεν άφηναν τον Δήμαρχο να διοικήσει σωστά, το κάνουν και τώρα . Αυτή είναι η αρχή από τις «λευκές σελίδες» που διακήρυξαν.
Αλλωστε  πρίν ένα μήνα, έστειλε έγγραφο η Γ.Γ. του Δήμου, να βγάλουμε από όλα τα συμβούλια, τους συμβούλους που δεν ακολούθησαν το ψηφοδέλτιο Παρίση. Ακόμα και η Περιφέρεια δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που διάβαζε.
Αν αυτό είχε γίνει, θα είχαν για 5 μήνες διαλύσει τα πάντα, μην έχοντας απαρτία και δεν θα δούλευε τίποτα μέχρι 31-8-2014.
Κάτι ανάλογο πάει να κάνει ο Δήμαρχος και τώρα, μη σκεπτόμενος τις εκκρεμότητες που υπάρχουν όπως η πλωτή του Φισκάρδου, τα τραπεζοκαθίσματα, άνθρωποι που πρέπει να περάσουν συμβούλιο για να πληρωθούν.
Πολλοί από την παράταξη Παρίση, ήξεραν τις προθέσεις μου σχετικά με το Λιμενικό Ταμείο, αν η παράταξη ξανακέρδιζε στις εκλογές,    Ο Μ Ω Σ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ….
Φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να με νοιάζει, εκτιμώ όμως ότι ο απλός πολίτης δεν θα έπρεπε να ταλαιπωρείται, επειδή κάποιοι παίζουν  άσχημα πολιτικά παιγνίδια. Όπως και το να μας παίρνουν τηλέφωνο  στο Λιμενικό Ταμείο και να μας λένε «ψήφισα Παρίση» πρέπει να εξυπηρετηθώ , νομίζω ότι είναι επιεικώς κατάντημα.
Πρίν φύγω από το Λιμενικό Ταμείο, θα ενημερώσω τον κόσμο στον ένα χρόνο της θητείας μου, τι παρέλαβα, τι έκανα,  ποια έργα προώθησα, ποια βρίσκονται κολλημένα και πού, τι αφήνω….
Καταλαβαίνω ότι ΕΙΝΑΙ  ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΓΩ  Α Μ Ε Σ Α αλλά τα γεγονότα πρόλαβαν και έτρεξαν . …Στην δημοκρατία οι διαδικασίες πρέπει να τηρηθούν.
Μακριά από μένα οι καρέκλες, αυτές είναι για τους έμμισθους, για αυτούς που ζούν από τον Δήμο, για αυτούς που είναι πεινασμένοι  για διακρίσεις και εξουσία.
Εγώ όλα αυτά τα έζησα και τα χόρτασα, τα κέρδισα δουλεύοντας επί 33 χρόνια μέσα στην Εμπορική Τράπεζα, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά και τους συμπολίτες μου να μου λένε την «καλημέρα» τους από μακριά.
Με ψηλά το κεφάλι θα φύγω και από το Λιμενικό Ταμείο, όταν κρίνω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

ΠΗΓΗ   KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου