Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Το γύρο της Ευρώπη η 2 Γάλλοι νεαροί


Συγχαρητήρια στους νέους Γάλλους εθελοντές Hopitour!

Το νησί μας έχει για 2 ημέρες επίσκεψης των δύο νεαρών Γάλλων που κάνουν το γύρο της Ευρώπης με μοτοσικλέτα. Σταματούν σε κάθε χώρα ήρθαν για να δώσουν λίγο από τον χρόνο τους στα παιδιά. Έτσι, έκαναν και μια παράσταση κλόουν, μίμους και τραγούδια για τα παιδιά του ορφανοτροφείου, τα οποία είχαν ενταχθεί, παρόν και μερικοί Francophones που ζουν στην Κεφαλονιά. Στη συνέχεια πήγαν στο νοσοκομείο παίζοντας τα μαγικά τους σε νοσηλευόμενα παιδιά και των νοσοκόμων παιδιατρικής . Σκόρπισαν την χαρά και την καλή διάθεση το πρωί της Κυριακής.

Το βράδυ επισκέφτηκαν την έκθεση παλαιών αντικειμένων στον Πόρο για να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις του κ. Γιώργο Μεταξά,
- Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας στην Κεφαλονιά ?
Έχουμε μόλις ολοκληρώσει εκτενείς μελέτες, και πριν από την έναρξη στον κόσμο της εργασίας, αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο από το χρόνο και χαρά μας στα νοσηλευόμενα παιδιά.
Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή περιοδεία στην Ευρώπη, με τα μοτοποδήλατα, σταματώντας σε διάφορους τόπους, πολύ μας υποδέχτηκαν πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. Έτσι, η κα Emmanuelle Sinagra, Επίτιμος Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά και οι Γαλλόφωνοι ένωσή, οργάνωσε την επίσκεψή μας και την παραμονή μας στην Κεφαλονιά και τους ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή τους. Γνωρίζετε την Κεφαλονιά; συνεχίζει την ερώτηση ο κ. Μεταξάς, Για τον Γάλλους επισκέπτες είναι εύκολο να έρθουν στο νησί μας? : Όχι, καθόλου, δυστυχώς αυτό το υπέροχο νησί είναι απολύτως άγνωστο στη Γαλλία. Κατά την επιστροφή μας στη Γαλλία, δεν θα παραλείψουμε να μιλήσει στα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, που μας περιμένουν για την αναφορά της περιοδείας μας.
Από τα μειονεκτήματα, φαίνεται ότι το ταξίδι για να έρθει από την Γαλλία, δεν είναι πολύ εύκολο λόγο λήψεις αεροπορικής συγκοινωνίας. .
Georges metaxas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου