Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΟς  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΑΠΟ  http://imerazante.gr/2014/07/10/85274
Ψήφο εμπιστοσύνης στις παρεχόμενες υπηρεσίες που τους προσφέρει το ΚΤΕΛ δίνουν οι τουρίστες, αφού το προτιμούν από ότι άλλα μέσα, για τις αστικές μεταφορές τους σε διάφορες περιοχές. Το “ταμείο” δείχνει πως η αύξηση είναι της τάξης του 10% περίπου. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διαδικτυακή ενημέρωση και το υλικό που υπάρχει στα τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις. Επίσης, στη συχνότητα των δρομολογίων και τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων.

Ανάλογη είναι η εικόνα που καταγράφεται και στα υπεραστικά δρομολόγια αφού λόγω της οικονομικής κρίσης θεωρείται ως η προσφορότερη λύση ταξιδιού.
Άλλωστε με πρόσφατη απόφασή του το ΚΤΕΛ παρέχει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδεύει με έκπτωση 15% από και προς την Αθήνα αρκεί το εισιτήριό τους να είναι μετ΄ επιστροφής. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ο κοινωνικός χαρακτήρας του, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές των εισιτηρίων κινήθηκαν πτωτικά για ειδικές κατηγορίες όπως οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
“Πάντα δίπλα στον πολίτη”
Αναφερόμενος στην κίνηση ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ τόνισε πως “οι τουρίστες μετακινούνται κατά κύριο λόγο από το Αργάσι, το Καλαμάκι, το Λαγανά και το Τσιλιβί. Τα δρομολόγια που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι αργά το βράδυ, η ενημέρωση τους και οι τιμές των εισιτηρίων κάνει την πληρότητα να είναι ικανοποιητική”.Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα που δημιουργείται με το ξήλωμα των ενημερωτικών πινακίδων που υπάρχουν στις στάσεις διότι “δεν βοηθά τους τουρίστες να ενημερώνονται. Όπως και το γεγονός ότι δεν υπάρχει αναγραφή σε γλώσσες ανατολικών χωρών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου