Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

"Αντιφασιστική Παρέμβαση στο Αργοστόλι"

Στο πλαίσιο του 21ου Αντιφασιστικού Camping της YRE, την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014, συγκεντρωνόμαστε στις 9:00μμ στην Πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι για να μιλήσουμε για την αλληλεγγύη και την αντίσταση στην κρίση, αλλά και για να υπογραμμίσουμε ότι ο φασισμός ποτέ δεν ήταν η λύση, με ομιλίες, προβολές και μουσική.

Antinazizone – YRE www.antinazizone.gr
Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

Αντιφασιστικό μαθητικό φυλλάδιο από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά

30.7.14


Αντιφασίστες όλου του κόσμου κατασκηνώνουν

Της Αφροδίτης Τζιαντζή

Αντιφασίστριες και αντιφασίστες από όλη την Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη, ώς τη Μυτιλήνη, τον Βόλο και την Αθήνα, δίνουν ξανά ραντεβού στο 21ο αντιφασιστικό κάμπινγκ Antinazi Zone – YRE (Νεολαία ενάντια στον ρατσισμό στην Ευρώπη), που φέτος πραγματοποιείται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Αγωνιζόμενοι κάτοικοι από την Ιερισσό και το Κίνημα Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού ώς το Αντιφασιστικό Μέτωπο Μαγνησίας και τον Αντιφασιστικό συντονισμό Αθήνας – Πειραιά, πολίτες κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως νέοι καταφθάνουν στην Κεφαλονιά, σε ένα από τα πιο πετυχημένα και μακροβιότερα πολιτικά κάμπινγκ. Καθημερινά πραγματοποιούνται πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με συζητήσεις και σεμινάρια για τα κινήματα κατοίκων, το αντιφασιστικό μέτωπο, την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής αλλά και την απάντηση των αντιφασιστών οπαδών.

Κατάμεστη από κόσμο -Κεφαλονίτες και κατασκηνωτές- ήταν η συζήτηση της Κυριακής, που διοργάνωσε η  διεθνής σοσιαλιστική οργάνωση «Ξεκίνημα», με το επίκαιρο ερώτημα: «Αριστερά στην κυβέρνηση. Τι σημαίνει;». Ομιλητές ήταν ο τοπικός συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αργοστολίου Στέλιος Ματαράγκας και ο Ανδρέας Παγιάτσος από το Ξεκίνημα, σε μια κουβέντα που κράτησε ώς αργά το βράδυ με δεκάδες παρεμβάσεις από το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου