Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η κα Κεφαλογιάννη ξανάρχεται στην Κεφαλονιά

Η κα Κεφαλογιάννη ξανάρχεται στην Κεφαλονιά

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014, 16:23 in PORTONI.GR

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ενδιαφέρθηκε να μάθει από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κο Σπύρο Γαλιατσάτο τόσο για την πορεία της τουριστικής κίνησης σε Κεφαλονιά – Ιθάκη όσο και για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός.

Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στα προβλήματα της ανάλγητης γραφειοκρατίας, με αποκορύφωμα την απαίτηση από το ΕΤΕΑΝ φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Μετ’ επιτάσεως δε, ο κος Γαλιατσάτος υπήρξε καυστικός στο θέμα της δημοπράτησης των παραλιών και των καντινών, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, αλλά πρωτίστως στο υπέρογκο τίμημα που καλούνται να καταβάλουν οι εκμισθωτές, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι προσφερόμενες υπηρεσίες κατ’ ανάγκη να τιμολογούνται σε ύψη που δεν θα έπρεπε.
Έτσι κατατείνει να εξαϋλωθεί το κυρίαρχο συστατικό του τουριστικού μας προϊόντος που είναι ο παράγων θάλασσα.
Επίσης έγινε υπενθύμιση του αιτήματος της Ένωσης Ξενοδόχων ώστε τα ποσοστά επιχορήγησης του Αναπτυξιακού Νόμου να παραμείνουν στα ίδια ποσοστά τόσο για τον τριτογενή τομέα όσο και για τη μεταποίηση.
Η κα Υπουργός σημείωσε με προσοχή τα παραπάνω αιτήματα και δήλωσε στον κο Γαλιατσάτο ότι σύντομα θα μας επισκεφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου