Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο‎: Εκπαίδευση και Διαφορετικότητα

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο‎: Εκπαίδευση και Διαφορετικότητα
Στο πλαίσιο του Αντιναζιστικού Camping της YRE που θα γίνει στην Κεφαλονιά από τις 25 Ιούλη ως τις 3 Αυγούστου 2014, το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο οργανώνει μια μέρα με θέμα τον σεβασμό της διαφορετικότητας στην εκπαίδευση.
12:00πμ: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Για μια κοινωνία που δε θα μοιάζει με ζούγκλα: Διαπαιδαγώγηση με σεβασμό στη διαφορετικότητα στο σχολείο και στο σπίτι”.
6:00μμ: Εργαστήρι για παιδιά με τίτλο “Ένα παιχνίδι για όλους” στο οποίο μαζί με τα παιδιά θα ξεδιπλώσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, ανακαλύπτοντας την μαγική μας... διαφορετικότητα, με τη βοήθεια ενός ουράνιου τόξου φτιαγμένου από χρώματα, ήχους, μουσική, κίνηση και παιχνίδια!
8:30μμ: Προβολή του ντοκιμαντέρ “Το μάτι της καταιγίδας: Μια διαχωρισμένη τάξη” (55') το οποίο αναφέρεται σε ένα πολύτιμο μάθημα που έκανε μια δασκάλα από την Αμερική το 1968 στους μαθητές της, ώστε εκείνοι να καταλάβουν πώς νιώθει κανείς όταν γίνεται θύμα διακρίσεων.
Η βραδιά θα κλείσει με γλέντι στο αυτοδιαχειριζόμενο εστιατόριο!

Όλες οι δραστηριότητες θα γίνουν στο Camping Αργοστολίου και είναι ανοιχτές για όλους! Ελάτε να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να μάθουμε παίζοντας ότι ένας κόσμος που δεν τους χωράει όλους, είναι ένας κόσμος που δεν χωράει κανέναν!
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Αντιναζιστικού Camping της YRE εδώ: https://www.facebook.com/pages/Camping-YRE/531134510278045?fref=ts
ΠΗΓΗ  ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου