Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Στο Ηρώδειο ο νέος Περιφερειάρχης

Το Ηρώδειο έγινε χθες το σημείο αναφοράς για κάθε 
Επτανήσιο. Ήταν η πρώτη φορά όπου ενώθηκαν με αυτό τον τρόπο πολιτιστικά τα Επτάνησα. Εκεί βρέθηκε ο νέος Περιφερειάρχης, Θόδωρος Γαλιατσάτος (φωτο) όπου ταξίδεψε από την Κεφαλονιά ειδικά για την χθεσινή βραδιά. Με αυτή την πρώτη του εμφάνιση του λίγο πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και επίσημα, θέλησε να δείξει την μεγάλη σημασία που θα δώσει στον πολιτισμό μας η νέα Περιφερειακή αρχή. Ο κ. Γαλιατσάτος είχε ακόμη ένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Μεταξύ των χορωδών ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης του στη Ζάκυνθο, Λευτέρης Νιοτόπουλος (φωτο). Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη αυτή βραδιά συναντήθηκε με πολλούς από τους καλλιτέχνες αλλά και παράγοντες των Επτανησιακών Σωματείων της Αθήνας. Πηγή: lefkadapress.gr

πηγη   http://e-kefalonia.net
τα Επτάνησα συνεχίζουν να φωτίζουν την πολιτιστική Ελλάδα! συγχαρητήρια στους χορωδούς μας ,στα μέλη των Επτανησιακών σωματείων και σ όσες και όσους μόχθησαν για την γεμάτη συμβολισμούς εκδήλωση!
Το Ηρώδειο έγινε χθες το σημείο αναφοράς για κάθε Επτανήσιο. Ήταν η πρώτη φορά όπου ενώθηκαν με αυτό τον τρόπο πολιτιστικά τα Επτάνησα.
LEFKADAPRESS.GR|ΑΠΟ LEFKADAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου