Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η αναμνήσεις μιας Ζωής Από την έκθεση Παλαιών αντικειμένων


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,,
ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://porosnews.blogspot.com/2014/07/blog-post_7371.html
ΣΥΝ ΠΟΛΛΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕς ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ,,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ
ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΗΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ  ΓΙΟΡΤΗ-ΕΚΘΕΣΗ
Η αναμνήσεις μιας Ζωής
Από την έκθεση Παλαιών αντικειμένων
Μερικές φωτογραφίες από την καταπληκτική έκθεση παλαιών αντικειμένων που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία του Πόρου
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους με τα καταπληκτικά αντικείμενα που μας ταξίδεψαν χρόνια πίσω σε άλλο αιώνα, εκεί που κάποτε οι παππούδες κατασκεύαζαν και δούλευαν με πρωτογενείς εργαλεία.
Μεγάλος ο ενθουσιασμός του κόσμου  μπροστά στο εκθετήριο του κ. Μακρή με τα διάφορα ηλεκτρονικά μηχανήματα, ράδια, ασύρματος , όλα τα μέσα επικοινωνίας , που άφησε άφωνους  μικρούς και μεγάλους.
Η πλατεία του Πόρου για μια βραδιά έγινε το κέντρο πολιτισμού , ήταν η πρώτη έκθεση που έγινε χθες  βράδυ 6 Ιουλίου στο νησί μας, με την βοήθεια  φίλων και συναδέλφων τους ευχαριστούμε, χωρίς να τους ονομάσω, ‘’αυτοί ξέρουν !
Ένα μεγάλο  ευχαριστώ σε κάθε ένα ξεχωριστά που συμμετείχαν στην μεγάλη εκδήλωση, καθώς και σε μερικούς από την νεολαία μας,  αυτή η εντυπωσιακή βραδιά ανήκει σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους  που με την αγάπη τους  στην μνήμη των παππούδων και των γονέων,  εντυπωσίασαν Έλληνες και Ξένους επισκέπτες με όλα αυτά τα παλιά αντικείμενα.
 Αργότερα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα των εκθετών .
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον φίλο μας αξιότιμο δάσκαλο Σωκράτη Μπένο με τα μικρά παιδιά του Πόρου  που μας χάρισαν με το ταλέντο τους παίζοντας Κεφαλλονίτικες καντάδες.
 Είναι πολλοί αυτοί  που εκδήλωσαν την επιθυμία  να αφιερώσουν εν μέρος  των παλαιών αντικειμένων  στο λαογραφικό μουσείο του Πόρου όταν ασφαλώς αποκτήσουμε κάποια στέγαση για όλα αυτά τα αντικείμενα, ίσως να υλοποιηθεί το όνειρο  κάποια μέρα.
 Εμείς θα συνεχίσουμε με υπομονή και επιμονή σε μια κοινοί επιθυμία.
 Κάτω από την αιγίδα του Σ.Ε.Δ.&.Δ  ‘’ οι Προννοι ‘
  Επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς    & πρόεδρου Μ.Βαβάση


· 

Έκθεση Παλαιών αντικειμένων στον Πόρο 06-07-2014 !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου