Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

αθλητικα!!!!



Ο Ατρόμητος επικράτησε στην έδρα της Σαράγεβο με 2-1, την ώρα που ο καλύτερος από την Μάιντς, Αστέρας έχασε στη Γερμανία με 1-0. Δείτε και τα 4 γκολ.σει στα play-offs θα είναι σίγουρα στους αδύναμους καθώς έχει 30.220 βαθμούς. Αυτή που μπορεί να βγάλει την Μπιλμπάο από τους ισχυρούς και να αποφύγει το "τριφύλλι" την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι η Ζενίτ.
Οι  πράσινοι κράτησαν το πολυπόθητο μηδέν στην άμυνά τους και πλέον εκείνο που θέλουν είναι να σφραγίσουν την πρόκριση κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Εάν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός ήδη γνωρίζει τις τέσσερις από τις πέντε πιθανούς αντιπάλους του.
Αυτές είναι οι 5 είναι οι ομάδες από τις 5 ισχυρές χώρες που περιμένουν στα play-offs και εδώ είναι βαθμοί τους: Άρσεναλ 112.949, Πόρτο 105.459, Λεβερκούζεν 70.328, Νάπολι 61.387, Μπιλμπάο 54.485.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν αν φτά



Πιο απλά, πιθανοί αντίπαλοι εφόσον φτάσει ο Παναθηναϊκός στα play-offs είναι οι Άρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Νάπολι και Μπιλμπάο ή Ζενίτ.Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ

Περάσαμε την Τσεχία, στην 13η θέση


Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης επανέφερε την Ελλάδα στην 13η θέση της ΟΥΕΦΑ. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου