Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ –

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αριθμός 9754Β, 9755Β, 9756Β, 9757Β, σελίδων 4, ΤΩΝ
  1. Αθανασίου Θεοδώρου του Παναγιώτη, Δικηγόρου Αθηνών
  2. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου του Νικολάου, Νομικού και Πολιτικού Επιστήμονα-Δημοσιολόγου που εδρεύουν στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αριθμ. 117, Νομικών Συμβούλων του ΙΝΚΑ Κρήτης, ως προσωπικώς ενεργούντων και ως ενεργούντων κατ’ εξουσιοδότηση των :
1.     Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), όπως εκπροσωπείται νόμιμα, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτού, Ιωάννη Αννουσάκη, δυνάμει της από 29-05-2014 Εντολής και Εξουσιοδότησης.
2.     Ιωάννη Αννουσάκη του Σταύρου, δυνάμει της από 29-05-2014 Εντολής και Εξουσιοδότησης.
3.     Περικλή Τζουγανάκη του Αλεξάνδρου, δυνάμει της από 29-05-2014 Εντολής και Εξουσιοδότησης.
4.     Αικατερίνης Παπαδάκη του Ελευθερίου, δυνάμει της από 29-05-2014 Εντολής και Εξουσιοδότησης.
5.     Μαρίας-Χριστίνας Κουρτάκη του Στυλιανού, δυνάμει της από 29-05-2014 Εντολής και Εξουσιοδότησης.

ΠΡΟΣ
  1. Την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Αμαλιάδος, αριθμ.  17.
  2. Την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Αμαλιάδος 17.
  3. Τον Υπηρεσιακό Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ακαδημίας, αριθμ. 1.
4.    Την Προϊσταμένη Πληρεξούσια Υπουργό Α΄ της Διεύθυνσης Προστασίας Περιβάλλοντος του Υπουργείου Εξωτερικών, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ζαλοκώστα, αριθμ. 1.
……σας Καλούμε να μας γνωστοποιήσετε, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των είκοσι ημερών, στην παροχή απαντήσεων στα προαναφερόμενα ερωτήματα Α - Δ, ….. να συντελεσθεί με εξαντλητική λεπτομερειακή σαφήνεια και απόλυτη αιτιολογική ακρίβεια, ώστε να πληρωθεί ο πολιτειακός και διεθνής σκοπός πρόσβασης των εξωδίκως δηλούντων και προσκαλούντων στην περιβαλλοντική πληροφορία και να καταστεί πρόσφορος και ευχερής ο έλεγχος των δράσεων των αρμοδίων και συναρμοδίων εθνικών διοικητικών αρχών, που δεσμίως επιμελούνται την εκπόνηση, τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την εφαρμογή των δημοσίων πολιτικών προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, ως προστατευόμενου πολιτειακού αγαθού.

…….Σε περίπτωση κατά την οποία, παραλειφθεί η οφειλόμενη απάντηση των υπηρεσιών σας ή ασκηθεί υπ’ αυτών παρελκυστική ή προσχηματική διοικητική πρακτική, που κατατείνει στην αποξένωσή μας από τον τυπικό και λειτουργικό σκοπό άσκησης των δικαιωμάτων μας, θα θεωρήσουμε ότι διενεργείται και συντελείται, με υπαίτια ενδιάθετη προαίρεση κάθε διοικητικώς και πολιτειακώς αρμοδίου προσώπου, το οποίο με τις πράξεις και παραλείψεις του εκθέτει σε κίνδυνο ζωής ή υγείας, με ενδεχόμενο δόλο, τα διαβιούντα εντός της ελληνικής επικράτειας πρόσωπα, και θα αναζητήσουμε, με πανηγυρική δημοσιότητα και την επιβαλλόμενη από τις περιστάσεις επιτακτική αμεσότητα, τις αυτοτελείς πειθαρχικές, αστικές και ποινικές ευθύνες του, ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου