Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

CAMPING ΤΩΝ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΡΩΣΗ (ΝΚΑ).

CAMPING ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2014
ΚΡΙΤΟΝΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



Δελτίο Τύπου

ΧΑΙΝΗΔΕΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου

Είσοδος Ελεύθερη


Ο όρος «μέσος άνθρωπος» είναι μια φτηνή κι επικίνδυνη επινόηση της βιομηχανίας της διασκέδασης.
Αντίθετα, στην παράσταση των ΧΑΙΝΗΔΩΝ, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης. 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους. 

 Camping Αναιρέσεις 2014


Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση / νΚΑ σας καλεί και φέτος στο 8ο κατά σειρά Camping Των Αναιρέσεων, το οποίο θα διοργανωθεί στην περιοχή Κριτονού Κεφαλονιάς από τις 30 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.

 Η νΚΑ  αποτελεί μία  αυτοτελή πολιτική οργάνωση της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής και κομμουνιστικής Αριστεράς στη νεολαία που δρα με το Νέο Αριστερό Ρεύμα,   επιδιώκοντας την ανάπτυξη και οργάνωση του μόνιμου συνολικού επαναστατικού αγώνα και τη συμβολή στην επαναθεμελίωση της κομμουνιστικής προοπτικής.  Συμμετέχει στην Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας. Ως νΚΑ  φιλοδοξούμε μέσα από τους αγώνες, σε όλα τα μέτωπα και στην κοινωνία συνολικά, να στρατεύσουμε μαχητικά τη νεολαία του σήμερα. Παράλληλα, επιχειρούμε να συνεισφέρουμε σε μια βαθιά θεωρητική τομή και άνθιση των επαναστατικών ιδεών σε όλες τις πλευρές των κοινωνικών σχέσεων.  Στην κατεύθυνση αυτή διοργανώνουμε τα συλλογικά εγχειρήματα πολιτικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών «Αναιρέσεις», τα οποία περιλαμβάνουν την έκδοση του ομότιτλου εντύπου, την ετησία διοργάνωση φεστιβάλ σε μία σειρά από μεγάλες πόλεις, την οργάνωση του Camping, αλλά και τη λειτουργία Των Λεσχών Θεωρίας και Πολιτισμού. Βασικός μας στόχος το να φέρουμε στο σήμερα στιγμές από το συλλογικό μας μέλλον, προβάλλοντας ένα διαφορετικό αξιακό πρότυπο,  μία ριζικά διαφορετική στάση ζωής, άρνησης των πρακτικών και των κριτηρίων που προβάλλει και επιβάλλει ο καπιταλισμός σήμερα.

Πιστό όπως και κάθε χρόνο στο ραντεβού του το Camping «Αναιρέσεις»  σας καλεί και φέτος  για να γνωριστούμε, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τις κραυγές μας, να στοχαστούμε για το σχέδιο που θα κάνει την πολιτική αποφασιστικότητα να νικήσει την απόγνωση. Σκοπός μας να συνδυάσουμε τις διακοπές, τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία με τη συλλογική οργάνωση, την αλληλεγγύη, την πολιτιστική αναζήτηση και την πολιτική πάλη  αναζητώντας μία διαφορετική, δημιουργική προσέγγιση του ελεύθερου χρόνου. Σε μία περίοδο που οι  διακοπές τείνουν να γίνουν προνόμιο για λίγους, αποκλείοντας το μεγαλύτερο τμήμα της εργαζομένης, άνεργης και σπουδάζουσας νεολαίας, εμείς  βάζουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε να γίνει η αλληλεγγύη πράξη! Για το λόγο αυτό αποτελεί  για μας αρχή η εξασφάλιση όσο το δυνατόν πιο χαμηλών τιμών και ο μη αποκλεισμός των συμμετεχόντων για οικονομικούς λόγους. Απέναντι στο πρότυπο των καταναλωτικών διακοπών, διαχειριζόμαστε και λειτουργούμε το χώρο του Camping όλοι μαζί, συντροφικά, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει δυνατότητα για αλληλεγγύη και αλληλοστήριξη μέσα στη δίνη της κρίσης.   Μετά από 3 ιδιαιτέρως επιτυχημένα χρόνια στο Χορευτό Πηλίου, όπου το κάμπινγκ των Αναιρέσεων έγινε γνωστό και αγαπητό πανελλαδικά από χιλιάδες νέους και νέες, φέτος κινούμαστε δυτικά. Επιλέγουμε τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά, και κατευθυνόμαστε προς έναν πανέμορφο χώρο εναλλακτικού τουρισμού, ανάμεσα στο Αργοστόλι και το Ληξούρι, στην περιοχή Κριτονού. Ανακαλύπτοντας τις απελευθερωτικές δυνατότητες της συλλογικής εργασίας, φιλοδοξούμε να αποκαταστήσουμε το πανέμορφο φαράγγι που επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς και να αναδιαμορφώσουμε ριζικά τον κατεστραμμένο χώρο, ώστε να μπορέσει να  φιλοξενήσει τις συλλογικές μας διακοπές! Δεκάδες μέλη αλλά και πολλοί φίλοι της νΚΑ είναι και φέτος έτοιμοι να συνεισφέρουν εποικοδομητικά στη φετινή διοργάνωση, έξω από τα καταναλωτικά πρότυπα και χωρίς εργοδότες, εργαζόμενους και καταναλωτές, αλλά και να προσφέρουν εθελοντικά σε όλα τα επίπεδα: από τη  διαμόρφωση του χώρου και την πλήρη λειτουργία του, τη σίτιση και τον καθαρισμό μέχρι την επιτυχή πραγματοποίηση των συζητήσεων και των συναυλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου