Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Greek Mediterranean Diet CLUB στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







Την ανάδειξη και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές, με την αξιοποίηση της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής, έχει ως στόχο ο νέος ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - (Greek Mediterranean Diet CLUB), μία νέα υπηρεσία της 7ης Ελαιοτεχνία 2015, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου. www.Eleotexnia.gr


Ετοιμάζουμε νέο Φορέα για την ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικών προϊόντων στις αγορές, με αξιοποίηση της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής. Ο στόχος είναι να γίνονται κοινές δράσεις προώθησης-ειδικά στο εξωτερικό-που οι περισσότεροι μόνοι τους δεν θα μπορούν να τις κάνουν. Έτσι θα αναδειχθούν οι εταιρίες και τα ελληνικά προϊόντα συνολικά.

Θέλουμε να συμμετάσχουν μαζί μας, λίγες επιλεγμένες δυναμικές επιχειρήσεις που «ψάχνονται», που θέλουν να χρησιμεύσουν και ως βέλτιστες πρακτικές στον νέο Φορέα για την ανάδειξη και προώθηση του Ελληνικών προϊόντων στις αγορές, δημιουργία δυναμικής ομάδας-Mastermind team. Για την επίτευξη του στόχου:
- Αναζητούμε επαγγελματίες με παρόμοια πρόθεση με αυτήν του νεοϊδρυθέντα φορέα και το επίπεδο φιλοδοξίας του.
- Αναζητούμε επαγγελματίες πρόθυμους να είναι ανοιχτοί, ειλικρινείς, να προκαλούν και να αποδέχονται την πρόκληση.
- Με εμπειρίες, με γνώσεις, με θετική οπτική των πραγμάτων, με προσωπικότητα και στυλ.
- Οι οποίοι να είναι θετικοί, αισιόδοξοι, χαρούμενοι, με χιούμορ.
- Οι οποίοι να είναι πρόθυμοι, να συμμετέχουν πλήρως, να εναλλάσσονται σε διαφορετικούς ρόλους και να δεσμεύονται για την επιτυχία του άλλου.
- Να είναι πρόθυμοι να προκαλέσουν σκέψη και να περιορίσουν τα εγωιστικά πιστεύω τους.

Mastermind team είναι ομάδα ανθρώπων οι οποίοι συναντιούνται τακτικά για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικά ή προσωπικά προβλήματα, με μεγαλύτερη πηγή ενέργειας και δύναμης, μοιράζοντας ικανότητες, ιδέες (brainstorming) και ενθάρρυνση μεταξύ τους. Η ομάδα Mastermind μοιάζει με αεροπορικό ταξίδι. Ένας προορισμός, ένας κυβερνήτης, ένας συγκυβερνήτης, μερικά άτομα πλήρωμα καμπίνας, πολλοί συνταξιδιώτες. Ένας χώρος-craftboard, συντονισμός στην ώρα πτήσης, πειθαρχία στις θέσεις των καθισμάτων και στην συμπεριφορά. Τερματικός σταθμός, συνέχεια της δραστηριότητας των ταξιδιωτών μετά την άφιξη.


Greek Mediterranean Diet CLUB- Mastermind team: other people positive thinking. Ο Όμιλος της ελληνικής μεσογειακής διατροφής ευελπιστεί να καταστεί το δυνατό λογότυπο-brand για ελληνικά τρόφιμα και ποτά, ο ιδιωτικός φορέας προώθησης εξαγωγών. Στο www.MediterraneanDiet.club αναρτώνται πληροφορίες για τον νέο φορέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου