Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

NEA EΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

savvaoglou





Μια… τραγεδία ονομασμένη Ιφιγένεια
Μια πολύ ωραία διασκευή της τραγωδίας του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» μας παρουσίασαν τη Δευτέρα το βράδυ οι Τσιριτσάντσουλες, στο ανοιχτό θερινό θέατρο στο Μπαστούνι στο Αργοστόλι...
Περισσότερο ρεπορτάζ στο www.efimeridakefalonia.gr

«Βέτο» για το γήπεδο στο Πυργί

By  on July 1, 2014
10334292_10202214640667789_3502550520880903226_n
Το θέμα της αξιοποίησης του γηπέδου του Πυργιού αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης που συγκάλεσε για περίπου 1,5 ώρα το πρωί της Κυριακής το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας και το Δ.Σ. του Συλλόγου «Αίνος» στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει τη δεδομένη στιγμή το γήπεδο ώθησε τα μέλη του Συλλόγου να καταθέσουν ενώπιων των συγχωριανών τους  ένα σχέδιο δημιουργίας ενός γηπέδου 5Χ5, που θα καταλαμβάνει ένα κομμάτι του και το υπόλοιπο να αξιοποιηθεί για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού και ειδικότερα για το μεγάλο πανηγύρι της 16ης Αυγούστου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το κόστος για την κατασκευή του θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ένας επιφανής οικονομικά φίλος του χωριού. Η πρόταση αυτή, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις από άτομα που συμφωνούν μεν με τη δημιουργία του 5Χ5 αλλά δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να επηρεαστεί ο χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Γι αυτό το λόγο, θα πρέπει να γίνει ξανά συνάντηση στο μέλλον προκειμένου να εξεταστούν ενδεχομένως εναλλακτικά σημεία που θα μπορούσε να τοποθετηθεί το 5χ5, διατηρώντας πάντα ανέπαφο το γήπεδο του Παπυργιακού. Μέχρι τότε, κρίνεται πιο εφικτό να δημιουργηθεί τουλάχιστον μια εξέδρα που θα εγκαθίσταται αποκλειστικά για τις ανάγκες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του χωριού.
Ρεπορτάζ Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου