Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Thomas Cook: “Παρελθόν η κρίση του ελληνικού τουρισμού”

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ  ΤΗΣ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Την επιβεβαίωση του θετικού κλίματος που υπάρχει στον τουρισμό και την άρδην αλλαγή που έχει γίνει τα δυο τελευταία χρόνια στην εικόνα της χώρας κάνει η Thomas Cook. Όπως παρατηρεί ο μάνατζερ του μεγάλου γερμανικού tour operator Thomas Cook, Μάρκους Λόιτνερ, οι τουρίστες επιστρέφουν μαζικά στην Ελλάδα, και προτιμούν να οργανώσουν ατομικά και πιο ευέλικτα τις διακοπές τους.

Έτσι η εταιρία προσφέρει εδώ και έναν περίπου χρόνο τη δυνατότητα να πετάξει ο πελάτης προς έναν συγκεκριμένο προορισμό, αλλά να επιστρέψει από άλλο αεροδρόμιο. Με τον τρόπο αυτό οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν διάφορα νησιά ή ακόμη και τη γειτονική Τουρκία, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τη συγκεκριμένη προσφορά.
Πρώτα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ωστόσο παραμένουν τα στάνταρ πακέτα διακοπών. Η Thomas Cook θα ήθελε να επεκτείνει την τουριστική σεζόν. Για να γίνει αυτό όμως θα έπρεπε να συμπορευτούν τα καταστήματα και τα εστιατόρια και να παραμείνουν ανοιχτά. Στην παρούσα φάση διεξάγονται συνομιλίες με τις τουριστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου