Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ζάκυνθος – Νεκρή 18χρονη Βρετανή τουρίστρια στο Λαγανά

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο περιστατικό, με θύμα οδηγό «γουρούνας» σημειώθηκε χθες (20/8/2014) στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.Θύμα18χρονη βρετανή τουρίστρια που οδηγώντας την τετράτροχη μηχανή, ξέφυγε από την πορεία της και σε σύγκρουση που είχε   με ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, τραυματίσθηκε σοβαρά. Η άτυχη τουρίστρια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της Zante Press24 , η 21χρονη έπεσε από την εν κινήσει γουρούνα, στην προσπάθεια της να σηκωθεί όρθια επάνω σε αυτή. Έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο οδόστρωμα όπου χτύπησε στο κεφάλι και η ακυβέρνητη γουρούνα κατέληξε επάνω στο διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χθεσινό είναι το δεύτερο θανατηφόρο περιστατικό  που συμβαίνει φέτος στο νησί μας με «γουρούνα». Τον προηγούμενο μήνα στην ίδια περιοχή είχε χάσει τη ζωή του 19χρονος βρετανός τουρίστας, οδηγός «γουρούνας», μετά τη σύγκρουση του με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου