Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Σαν Φρανσίσκο: Δεκάδες τραυματίες από το σεισμό των 6 Ρίχτερ


Ξεπερνούν τους 80 οι τραυματίες. Φωτιές σε κατοικημένες περιοχές. Ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια , κυρίως στην οινοπαραγωγό πόλη Νάπα.




ΠΗΓΗ  http://www.thetoc.gr/diethni/article/san-fransisko-dekades-traumaties-apo-to-seismo-twn-6-rixter

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αρκετές λυόμενες κατοικίες ισοπεδώθηκαν και δύο παραδόθηκαν στις φλόγες λόγω των αγωγών φυσικού αερίου που έσπασαν
Η δόνηση ταρακούνησε στις 03:20 τοπική ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (13:20 ώρα Ελλάδος) την ευρυτερη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο και οι κάτοικοι έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Ασθενφόρα μεταφέρουν συνεχώς τραυματίες.

Στο τοπικό νοσοκομείο της Νάπα έχει στηθεί μεγάλη σκηνή για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες. Τα τοπικά δίκτυα αναφέρουν ότι τα ασθενοφόρα φτάνουν συνέχεια στον περίβολο μεταφέροντας θύματα. 
Με το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύφθηκαν οι καταστροφές κυρίως στην περιοχή της οινοπαραγωγού πόλης Νάπα. Μέχρι στιγμής έχουν αναφέρθει περισσότεροι από 80 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αρκετές λυόμενες κατοικίες ισοπεδώθηκαν και δύο παραδόθηκαν στις φλόγες λόγω των αγωγών φυσικού αερίου που έσπασαν. Ζημιές έχουν προκληθεί στο δίκτυο υδροδότησης γεγονός που δυσκολεύει τους πυροσβέστες να θέσουν τις φωτιές υπο έλεγχο. Ζημιές αναφέρθηκαν και σε πολλά ιστορικά κτίρια αλλά και επιχειρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου