Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΦΕΙςςς!



  • Γαβριήλ Μανωλάτος Γεια σου Μάκη, από το Μόντρεαλ. Παρακολουθώ το μεγάλο θέμα της Αμφίπολης από κοντά. Άρχισα μετά από δική ανάρτηση…
    Όμως τώρα σ’ αυτήν, την ανάρτηση δε βρήκες άλλη φωτό από αυτή του Σαμαρά; Υπάρχουν πάρα πολλές… καλύτερες...
  • Delalis Spyros O Samaras ti pige na mas deixei ekei...oti einai apogonos tis oikogeneias tou Megalou Alexandrou?

  • Σπυρος Ζαπαντης Να μην παει ο άνθρωπος να δει τι θα πουλήσει;

  • Makis Metaxas Γαβριήλ καλημέρα! Αγαπημένε μου φίλε αναδημοσιεύω πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της Αμφίπολης και την Εφημερίδα XRONOMETRO της Καβάλας η οποία φαίνεται κατ΄εμένα οτι είναι ίσως το μόνο μέσο που έχει έγκυρη πληροφόρηση μέσα από τον χώρο της ανασκαφής. Δημοσιεύω λοιπόν για όλους εσάς τα συγκεκριμένα κείμενα ακριβώς όπως δημοσιεύονται στους συγκεκριμένους ιστότοπους χωρίς καμία δική μου παρέμβαση. Η επιλογή λοιπόν των φωτογραφιών ανήκει στους συγκεκριμένους ιστότοπους και οχι σε μένα. Το οτι ο Σαμαράς με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού βρέθηκε εκεί για όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τα κείμενα μας λέει με απλά λόγια οτι με τα σύγχρονα μέσα που υπάρχουν ήδη οι υπεύθυνοι θα γνωρίζουν αρκετά περισσότερα από όσα εμείς διαβάζουμε που ήταν επιβεβλημένη η παρουσία της Ελληνικής πολιτείας και κατά την εκτίμησή μου μας προετοιμάζουν για κάτι πολύ σημαντικό.

  • Vicky Hionis-Kolaitis Ο Σαμαρας είναι από κατω από το αυλακι ...συγκεκριμενα ΣΣΣ και κραταει πολύ καλα τα εθιμα του, σαν νταβατζης μας πουλαει καθημερινα, καμμια σχεση με τη λεβεντιά τις Μακεδονιας!!!!!!!!!!! Πηγε να δη πως θα κανονισει να γινουν ξενα και αυτά!!!! Καλημέρα Αρχοντα!!!!!!

  • Makis Metaxas Καλημέρα Βίκυ! Ως Πρωθυπουργός όφειλε να πάει και ευτυχώς που πήγε, Μακάρι οι Πρωθυπουργοί, οι Υπουργοί, οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι ( για να μην τους αναφέρω όλους ) έκαναν τον κόπο σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι βέβαια επιλεκτικά με την παρουσία τους να δηλώνουν την σταθερή υποστήριξή τους στο τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η αρχαιολογική κοινότητα. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ειδικά για το νησί μας αχαρακτήριστη.

  • Vicky Hionis-Kolaitis Μακη εισαι απο τους λιγους που σεβομαι ειναι και μερικοι που τους σεβομαι στο ύψιστο και κανουν πως δεν με βλεπουν γιατι τολμησα να κρατησω τον λογο μου αλλου, εσύ τοσα χρονια αποδείχτηκες φιλος αξιοπιστος! Η τωρινη αφέντιες τους ολοι αισχρόι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου