Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Κυκλοφόρησε η νέα ποιητική συλλογή της Ελευθερίας Θεοτοκάτου από τις εκδόσεις Λοράνδου. Περιέχονται οι ενότητες «Ηχώ στο πέλαγο», «Υάκινθοι» και «Ήβη».


Η  ποιήτρια γεννήθηκε και ζει στην Κεφαλονιά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθήνας κι εργάστηκε στη Β’ βάθμια Εκπαίδευση. Αυτή είναι η τρίτη της ποιητική συλλογή μετά τους «ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ» (2006) και τα «ΠΟΙΗΜΑΤΑ» (2010).

Γράφει στον πρόλογο "Αν υπήρχε εξαίρεση από τον νομοτελειακό κανόνα ότι “ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω”, ίσως να αποτελούσε επιβεβαίωση της εξαίρεσης η έκδοση των ποιητικών αυτών ενοτήτων, γιατί αυτά τα ποιήματα τα είχα αφήσει για πολλά χρόνια σε κάποιο «χρονοντούλαπο». Βασικά κίνητρα για να τα συνθέσω ήταν η βίωση του ανυπέρβλητου φυσικού κάλλους της γενέτειράς μου Κεφαλονιάς και η μαγεία των στίχων του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, καθώς και η βίωση της ρομαντικής ατμόσφαιρας της Αθήνας, κατά τα φοιτητικά μου χρόνια στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών."

Η συλλογή “ΠΟΙΉΜΑΤΑ” της Ελευθερίας Θεοτοκάτου πωλείται στα βιβλιοωλεία “Βιβλιομανία” στο Αργοστόλι, “Σολωμός” στο Ληξούρι και “Book Store” στον Πόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου