Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

θανάσιμη παγίδα στο οδικό δίκτυο της περιοχής Σκάλας.


ΠΈΜΠΤΗ, 7 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2014


Κάτοικος Ανάληψης – Σκάλας αυτόπτης μάρτυρας τροχαίου… καταγγέλλει θανάσιμη παγίδα στο οδικό δίκτυο της περιοχής!

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014, ώρα 4:30 μ.μ., καθόμουν στην αυλή του σπιτιού μου, στην Ανάληψη – Σκάλας ,όταν δύο μηχανάκια, (γουρούνες), με δύο άτομα επιβαίνοντες στο κάθε ένα, ανηφόριζαν το δρόμο από Ρατζακλί προς Ανάληψη και έστριψαν δεξιά προς Παλιά Σκάλα.
Με την 35 ετή πείρα που έχω σαν επαγγελματίας οδηγός, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως οδηγούσαν συνετά. Στη θέση «Βράχος», το ένα από τα δύο οχήματα, το δεύτερο, βγήκε εκτός πορείας σε ένα σημείο που ο γκρεμός είναι 50 μέτρα. Για καλή τους τύχη ένας βράχος που προεξείχε σταμάτησε την πορεία τους προς τον βέβαιο θάνατο και το δικαιολογημένο διασυρμό της χώρας, εν μέσω τουριστικής περιόδου, μιας και οι επιβαίνοντες ήταν δύο νιόπαντρα ζευγάρια Ιταλών που διένυαν το ταξίδι του μέλιτος, της χώρας που σαν στόχο έχει και δικαιολογημένα, να φτάσουν οι τουρίστες τα 22.000.000. Σε δύο λεπτά από την ώρα του ατυχήματος βρέθηκα εκεί και του πρόσφερα τις απαραίτητες βοήθειες, (ανέσυρα το όχημα από το γκρεμό), και με ανακούφιση διαπίστωσα πως δεν είχα πάθει την παραμικρή αμυχή.
Το σημείο ατυχήματος είναι η πρώτη θανάσιμη παγίδα σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού, κατά την άποψη μου, που και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να έχει κάποιο θανάσιμο ατύχημα.
Η παντελής έλλειψη σήμανσης και η ιδιομορφία του δρόμου, που ξαφνικά «χάνεται» από μπροστά σου, λόγω της υψομετρικής διαφοράς και της στροφής και καμπύλης που σχηματίζει, είναι αρκετά για να οδηγήσουν κάποιο όχημα εκτός πορείας.
Εάν δεν ληφθούν μέτρα είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα!
Παρακαλώ τις υπεύθυνες αρχές να λάβουν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα!
Κινητοποιήσεις και μετατόπιση ευθυνών εκ των υστέρων γελοιοποιούν την κατάσταση!

Με εκτίμηση
Ελευθέριος – Χαρίλαος Ζαπάντης. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΜΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΙΑ ΣΑΚΗΣ
  2. επισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου