Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ποια είναι λοιπόν η Ionian Recycle Hellas ?


Κάποιοι όψιμα εργατοπατέρες υποστηρίζουν σθεναρά , ότι θα πρέπει να ανακόψουν τον δρόμο άλλης μια πολυεθνικής …… και μάλιστα μεγάλο - εταιρείας !!!!

Κάποιοι άλλοι (σοβαροί επιχειρηματίες ) απαιτούν για το αυτονόητο ( δηλαδή το να συμμετάσχουν στην προστασία του περιβάλλοντος …….Μίζα ! ) που στην καλύτερη δεν ξεπερνά τα 350 ευρώ ετησίως !! αυτοί λοιπόν οι επιχειρηματίες ( έχοντας αυτήν την φιλοσοφία και δυστυχώς και τρόπο ζωής , νομίζουν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν επί ίσους ορούς τους πράγματι επαγγελματίες Ισπανούς , Γάλους ,Ιταλούς , ακόμα και αυτούς τους εν παράλια Τούρκους ?
Μόνο που πλανώνται οικτρά ! αυτά δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία κρατήσεων !!!!!!!
Με αποτέλεσμα να την πληρώνουν και οι σωστοί επιχειρηματίες.
Η Ionian Recycle Hellas κοιν.σ.επ είναι η εταιρεία που με βάση το καταστατικό μας παρέχουμε το 60% των κερδών μας για κοινωνικές παροχές , όπως το κοινωνικό φροντιστήριο , το κοινωνικό ιατρείο , το κοινωνικό παντοπωλείο ,δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας , το κυριότερο φροντίζουμε να προστατεύουμε το περιβαλλοντικό αύριο και των δικών σας παιδιών…..συλλέγοντας τα απόβλητα που εσείς δημιουργείται με την κερδοσκοπική σας δραστηριότητα , που σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα λειτουργείτε αλόγιστα !
Εμείς απλά δηλώνουμε ότι αυτό που κάναμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα , προς το κοινωνικό σύνολο αυτά τα 12 χρόνια θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά να το κάνουμε, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε στους επισκέπτες μας ότι εμείς στην Ελλάδα προστατεύουμε τον υδροφόρο ορίζοντα , αλλά και το περιβάλλον της πατρίδας μας , με σοβαρότητα και επαγγελματισμό .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου