Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Saristra festival 2014: Ιαπωνικός χορός Butoh.

Saristra festival 2014: Ιαπωνικός χορός Butoh. Μία εξαιρετική παράσταση από τις  Μαριάννα Τσαγκαράκη και  Όλγα Στεφάτου!
Συνεχίστηκε χτες δεύτερη μέρα με ιδιαίτερη επιτυχία και ακόμα περισσότερο κόσμο στα Βλαχάτα της Σάμης, το Saristra festival 2014. Και στη χτεσινή βραδιά, οι μουσικές μπάντες έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις εντυπωσίασαν τους παρεβρισκόμενους. Επιτρέψτε μας όμως για την χτεσινή βραδιά, να σταθούμε σε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό για το Saristra Festival  ( κατά τη γνώμη μας ) δρώμενο. Τη χορευτική παράσταση "From one world to another". Μια Butoh performance από τη Μαριάννα Τσαγκαράκη και την Όλγα Στεφάτου αφιερωμένη σε όλα τα κακοποιημένα παιδιά. Η παράσταση αυτή, δωσμένη από τα δύο κορίτσια με συναίσθημα, πλαστικότητα κινήσεων, χωρίς διαλόγους, με τα σώματα να συνδιαλέγονται μεταξύ τους με τη μοναδική τεχνική του ιαπωνικού χορού "Butoh", στην κυριολεξία, καθήλωσαν τους παρεβρισκόμενους, που στο τέλος, καταχειροκρότησαν τα κορίτσια για το υπέροχο αποτέλεσμα.
δειτε την αναρτηση http://vlahatasamis.gr/vlahata-samis-eidiseis/kefalonitika-nea/item/9048-saristra-festival-2014-iaponikos-xoros-butoh-mia-eksairetiki-parastasi-apo-tis-marianna-tsagkaraki-kai-olga-stefatou
επισης
Ο Βλαχάτα Σάμης πρόσθεσε 35 φωτογραφίες από 10 Αυγούστου στο άλμπουμ ΤΟ SARISTRA FESTIVAL ΣΤΟ FAMIGLIA ΣΤΗ ΣΑΜΗ. — στην τοποθεσία Κεφαλονιά Σαμη.
 · 
Παροχή γεύματος από τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, στους καλλιτέχνες του Saristra Festival.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου