Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ορισμός 2 Αντιδημάρχων Κεφαλονιάς


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ    KEFALONIAPRESS
Ο Σπύρος Ματιάτος και η Σοφία Γαρμπή είναι οι δυο πρώτοι Αντιδήαρχοι που ανακοινώθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 9.27πμ σήμερα.
 √ Αρμοδιότητες μόνο για την κοινότητα Ομαλών αναλαμβάνει ο Σπύρος Ματιάτος.Μάλλον θα υπάρξει και συγμπληρωματική απόφαση για τα καθήκοντά του.

 Στον Αντιδήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Ματιάτο:
• τις κατά τόπον αρ_οδιότητες που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα  Ομαλών όπως αυτές περιγράφονται στις διατάξεις του άρθρου 59 παρ. 4 εδάφ. α, β, γ, δ ,ε, στ του Ν. 3852/2010 και την αρμοδιότητα της καθαριότητας της δημοτικής ενότητας Ομαλών.
• Την κατά τόπον αναπλήρωσή μου στην τέλεση πολιτικών γάμων στην δημοτική ενότητα Ομαλών.
• τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων όπως περιγράφονται στο άρθρο 9 παρ. γ του ΟΕΥ του Δήμου περί του ομώνυμου τμήματος.
Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μμεταβιβασθείσες αρμοδιότητες, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

 Στην Αντιδήμαρχο κα. Σοφία Γαρμπή:
• Την κατά τόπον αναπλήρωσή μου στην τέλεση πολιτικών γάμων στην Δημοτική ενότητα Αργοστολίου.
• τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών όπως περιγράφονται στο άρθρο 18 του ΟΕΥ του Δήμου. Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες καθώς και τις καταστάσεις μισθοδοσίας του πάσης φύσεως προσωπικού και των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής.
Της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής όπως περιγράφονται στο άρθρο 8 του ΟΕΥ του Δήμου περί της ομώνυμης διεύθυνσης.
 Αν ερμηνεύουμε σωστά το.. πνεύμα της απόφασης του Δημαρχου ο μεν Σπύρος Ματιάτος θα αναλάβει την προεδρεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής οπότε θα διευρυνθούν οι αρμοδιότητές του σε όλη την Κεφαλονιά, η δε Σοφία Γαρμπή θα τεθεί επικεφαλής της Οικονοικής Επιτροπής του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου