Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ 2016 ,,ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ! ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

«Είμαστε ένα σύνολο από άξιους ποδοσφαιριστές και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά αλλά και το κλίμα στην ομάδα. Ξεκινά μια μεγάλη διαδικασία με τα προκριματικά. Είναι ένας δύσκολος… δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Θέλουμε και την τύχη στο πλευρό μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro 2016», δήλωσε ο Σαλπιγγίδης.

Όσο για το ματς με την Ρουμανία, με το οποίο η Ελλάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική γιατί και η Ρουμανία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».
Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην πορεία της προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Γαλλίας, η  Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στη Γλυφάδα τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Δημήτρη Διαμαντάκο, Βαγγέλη Μόρα, Γιώργο Σαμαρά και Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.
Ο Γιώργος Σαμαράς πρόσθεσε: «Το να έχουμε επιτυχίες είναι μια συνήθεια. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο και έχουμε υπομονή. Θέλουμε να πετύχουμε στα προκριματικά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αναγκαστικό να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια διαδικασία που τα ματς μεταξύ τους έχουν μεγάλη χρονική απόσταση. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνο για όλα τα προκριματικά».
Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντάκος δήλωσε: «Ο προπονητής θέλει να μας βάλει στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε για να τους βοηθήσω. Δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην εθνική ομάδα». Αναφορικά με την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στη Βραζιλία με το τέρμα του Γιώργου Σαμαρά και πώς ένιωσε που είναι πλέον συμπαίκτες, δήλωσε: «Το έβλεπα από την τηλεόραση και είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα του».


Διάβασε περισσότερα στο: Σιγουριά «Σάλπι» για πρόκριση | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου