Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/9 ΣΤΙΣ 12:30

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ



Μετά από την προηγούμενη παρέμβασή μας στο νοσοκομείο του Αργοστολίου και την απουσία του Διοικητή καλούμε εκ νέου σε κινητοποίηση στο νοσοκομείο αύριο Τρίτη 23/9 και ώρα 12:00.
Φορείς, σωματεία, εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, ο καθένας να έρθει να διεκδικήσουμε την πλήρη λειτουργία του νοσοκομείου, την κάλυψη όλων των ασθενών που χρειάζονται ιατρική κάλυψη, στελέχωση με μόνιμο ιατρικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό.
Το Εργατικό Κέντρο δεν θα ανεχθεί υπεκφυγές, υποσχέσεις ανέξοδες, απεμπολή ευθυνών. Ο καθένας ας διαλέξει πλευρά. Ή με το κεφάλαιο στον τομέα της υγείας και την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε. ή με τις ανάγκες του λαού και την άμεση ικανοποίηση τους στο έπακρο.
Ζητιάνοι ψίχουλων στον τομέα της υγείας, της παιδείας, στα εργασιακά και γενικότερα στην ζωή μας, δεν θα γίνουμε.

Οργανωνόμαστε μέσα από τα σωματεία και διεκδικούμε. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Τώρα σηκώνουμε κεφάλι και οργανώνουμε την αντεπίθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Κανένας μόνος του στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ερχόμαστε σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο, το σωματείο μας, κουβεντιάζουμε και σχεδιάζουμε τον αγώνα μας. Ας αρχίσει η αντεπίθεση αυτών που παράγουν τον πλούτο.
Κάλυψη όλων των εξετάσεων από το Νοσοκομείο.
Κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ.
Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Κατάργηση του πλαφόν στις συνταγογραφήσεις και της συμμετοχής στα φάρμακα.
Αποκλειστικά δημόσιος φορέας υγείας και δωρεάν κάλυψη των λαϊκών στρωμάτων σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της ιατρικής επιστήμης και όχι της εμπορευματοποίησης της υγείας. Η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται σε ευρώ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/9 ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 12:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου