Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΤΕΡΑς ΠΑΥΛΟΥ,,)ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ  ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑς στην  προσπάθεια του  να ξεχαστεί λίγο από τον πόνο του!


ΓΝΩΣΤΗΣ  ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ  ΤΗς ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,, ΓΝΩΡΙΣΕ  ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  ΤΗΣ  ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ!  ΚΑΙ  ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑΤΑ!  (EIΔIKA TA OMHΡIKA))))),, ΘΑΥΜΑΣΕ ΚΑΙ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ  ΚΑΙ  ΤΟΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΤΖΑΝΝΑΤΑ,,, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΟΝ0ς  ,,ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ!  


Στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από Χρυσαυγίτες. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο για να αρχίσει η έρευνα και οι συλλήψεις για μέλη και στελέχη της Χρυσης Αυγής. Με σχετική ανακοίνωσή τους στο facebook, στο αντίστοιχο event εδώ, η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα καλούν σε ένα διήμερο μνήμης που θα κορυφοθεί με μία μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών στο Σύνταγμα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "ΕΜΕΙΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ''KILLAH P'' ΦΥΣΣΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Δεν Ξεχνάμε ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: --ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-- 14:00-15:00 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.  15:00-16:00 ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ. 18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. --ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-- 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΡΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.   Στη συναυλία μέχρι στιγμής θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Killah P (E-13/ΝΤΟΠΑΖ 18120) Άλλος κόσμος Γιοκαρίνης Γιάννης Γραμμένος Σπύρος Ζιώγαλας Νίκος Κακό Συναπάντημα Λορίδης Περικλής & Εραστές του Ονείρου Μίχος Αλέξανδρος Νικολάου Γιάννης & Λαθρεπιβάτες Ναουσανάκης Πέτρος Πουλικάκος Δημήτρης Ρίζος Απόστολος Σπυριδούλα Στόκας Μπάμπης Σαγρής Τάσος (ποίηση) Υπόγεια Ρεύματα Χαρούλης Γιάννης 12 microcuts circassian eden demise Furor Human Magic de Spell mr Highway band One leg mary Panx Romana Rat race Rita Moss Semen of the sun The last Drive Vlastur full band Loyal t & bboys (tribute appearance) και άλλοι καλλιτέχνες έκπληξη… 
Πηγή: www.musicpaper.gr
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ,,


Με χιλιάδες «γιατί» αποχαιρέτησαν τον Παύλο

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το πρωί στο νεκροταφείο Σχιστού τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, που έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της Τρίτης από το μαχαίρι του 45χρονου, Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Με χιλιάδες «γιατί» αποχαιρέτησαν τον Παύλο
Κυρίαρχα συναισθήματα ο θρήνος, η οργή και τα αναπάντητα «γιατί» για τον άδικο χαμό του 34χρονου μουσικού.
Φωνάζοντας «αθάνατος» και συνθήματα όπως «ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα» και «το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει», όσοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο του Σχιστού συνόδεψαν τον Παύλο Φύσσα στην τελευταία του κατοικία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, αλλά και η φίλη του, που στεκόταν συνεχώς δίπλα στο λευκό φέρετρο του 34χρονου.
Φίλοι του Παύλου Φύσσα ζήτησαν από τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην «τραβήξουν» πλάνα από την κηδεία και αποχαιρέτησαν τον φίλο τους με στίχους τραγουδιών του.
Η οικογένεια του θύματος, αντί για κατάθεση στεφανιών, θέλησε να δοθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Η παρουσία της αστυνομίας, αν και ισχυρή, ήταν διακριτική, ενώ στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Με χιλιάδες «γιατί» αποχαιρέτησαν τον Παύλο
- See more at:
http://panosloutraki.blogspot.gr/2013/09/34_20.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου