Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση του Δημάρχου Κεφαλονιάς, σε ψευδές δημοσίευμα για την δωρεά Μαρινάκη

Δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά  με ψευδέστατα δημοσιεύματα  με υπογραφές του τύπου «Aγανακτισμένοι γονείς Παλλικής», «Αγανακτισμένοι Ρυσσιάνοι», «Αγανακτισμένοι Πυλαρινοί» κ.ο.κ. σημειώνουμε για τελευταία φορά τα παρακάτω, μόνο και μόνο προκειμένου να προστατέψουμε μια σημαντική δωρεά που έχει εξαγγελθεί για τον Δήμο μας:
Μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί η δωρεά του εφοπλιστή και Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελου Μαρινάκη ύψους 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των σχολικών κτιρίων της Κεφαλονιάς για έναν και μοναδικό λόγο: διότι δεν έχουν ακόμη παραδοθεί οι απαιτούμενες μελέτες για κάθε σχολικό κτίριο από την εταιρία  «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων ). 

Βάσει της συνεννόησης που έχει γίνει με την εταιρία  «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε  (πρώην Ο.Σ.Κ. ), οι σχετικές μελέτες που θα καθορίζουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνται όπως  και το κόστος αυτών θα παραδοθούν μέχρι 15 Οκτωβρίου του 2014 καθώς απαιτείται για την εκπόνησή τους σημαντικός χρόνος λόγω του εξειδικευμένου του χαρακτήρα τους.
Μόλις λοιπόν οι ανωτέρω μελέτες παραδοθούν θα προχωρήσει κανονικά η όλη διαδικασία της δωρεάς του κ. Μαρινάκη και ουδέν πρόβλημα έχει προκύψει. Είναι λοιπόν καλό  να αποφεύγονται κακόπιστα δημοσιεύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια  ιδιαίτερα αξιέπαινη  προσφορά για τον τόπο για την οποία ακόμα μια φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΗΓΗ  ΙΟΝΙΑΝΠΡΕΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου