Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η Σάμη ανοίγει καινούριους δρόμους με το Μητροπολιτικό Δίκτυο

Η Σάμη ανοίγει καινούριους δρόμους με το Μητροπολιτικό Δίκτυο
"SAMIWMN"
Μεγάλο ενδιαφέρον η ιδιωτική  πρωτοβουλία  με τον Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Ένα σύστημα  ευρυζωνικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης που αποτελεί ένα κύριο εργαλείο για τον επισκέπτης τις περιοχής,  που δίνει την δυνατότητα  στον επισκέπτη  να δει όλα τα αξιοθέατα  της Σάμης  να γνωρίσει  το κάθε τι που γίνετε  αλλά και τις διάφορες επιχειρήσεις  . Σήμερα η τουριστική βιομηχανία είναι πολύ απαιτητική.
Και όπως είναι γνωστό ο βασικός παράγοντας επιτυχίας ενός τόπου είναι η προβολή του. Τι γίνετε όμως όταν ο τουρίστας βρεθεί τελικά στον τόπο μας? Τι πληροφόρηση του προσφέρουμε? Αυτή την στιγμή καλύπτει το λιμάνι της Σάμης – εκεί όπου συγκεντρώνετε η μεγαλύτερη μερίδα των επισκεπτών της περιοχής -  αλλά σύντομα έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί επέκταση στην ευρύτερη περιοχή. Η ιδέα της πληροφόρησης των επισκεπτών με την χρήση σύγχρονων μέσων.
Τα φυλλάδια  προσφέρουν μόνο για τις διεθνής εκθέσεις , η δυνατότητα ενός τόπου να προβάλει την επισκεψιμότητά  του με τρόπο εύκολα ‘καταναλώσιμο’ (consumable) του προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα, σήμερα κυριαρχεί το διαδίκτυο .
Με μια  σύντομη έρευνα διαπιστώσαμε ότι  πάνω από 2500  επισκέπτες  από τον Ιούλιο  έως στο τέλος Αύγουστου άφησαν  τα  αποτύπωμά τους στο SamiWMN.    Εμείς σαν Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Οι Προννοι  θα προσπαθήσουμε  με την ίδια λογική και με σκοπό την ένωση  των  δυο περιοχών και πιθανών σύντομα όλοι η Κεφαλονιά  σε ένα  Μητροπολιτικό Δίκτυο  για μια καλύτερη  πληροφόρηση προς στον επισκέπτη , καθώς και με δωρεάν ιντερνέτ σε αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν  τα αξιοθέατα τις κάθε περιοχής, έτσι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την δυνατότητα  μέσον εμαιλ  να δύνομαι περισσότερες πληροφορίες στον επισκέπτη για την περιοχή μας , και στο τέλος της σαιζόν  να τους θυμίζουμε το πέρασμά του στο νησί μας με ένα ευχαριστήριο μήνυμα.
 Ίσος για πρώτη φορά μπορεί κάποιος να έχει εκτίμηση της τουριστικής κίνησης της περιοχής βασιζόμενος σε πραγματικά δεδομένα με το συγκεκριμένο σύστημα. 
Συγχαρητήρια  στην ιδιωτική πρωτοβουλία του  SamiWMN 
Γεώργιος Μεταξάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου