Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 λειτουργεί στο Αργοστόλι ένα νέο κέντρο Ειδικών Θεραπειών… O λόγος λοιπόν για το Κέντρο «Δια.. Λόγου και Έργου». Στο χώρο πραγματοποιούνται συνεδρίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους με διαταραχές της ανάπτυξης όπως:
·         Διαταραχές ομιλίας, λόγου και φωνής
·         Διάχυτες Αναπτυξιακές διαταραχές
·         Διαταραχές συμπεριφοράς
·         Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής –Υπερκινητικότητα
·         Νοητική Καθυστέρηση
·         Μαθησιακές Δυσκολίες

με σκοπό την πρόληψη, την διάγνωση και την αποκατάσταση των εκάστοτε δυσκολιών. Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, ώστε να  προσφέρει έ να ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.
             

Αρχικά γίνεται η αξιολόγηση των δυνατοτήτων και αδυναμιών του παιδιού – εφήβου, έπειτα σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης και τέλος μέσα από δομημένες δραστηριότητες γίνεται η θεραπευτική παρέμβαση.                                                                                                                                                     Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 45 λεπτά και συνήθως πραγματοποιούνται με συχνότητα 2 φόρες / εβδομάδα. Το κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.


Υπεύθυνη Κέντρου: Μπελτσώνια Βάσω                                                                                                                              Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 26710 29035

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου