Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Δηλώνει υπερήφανος ο Εντι Ράμα για το τι έγινε στον αγώνα Σερβία-Αλβανίας. Λάδι στην φωτιά!!

του Ιωάννη Α. Μπαλτζώη

Είδαμε όλοι τι συνέβη χθες στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, με την άθλια προβοκάτσια που στήθηκε για να προκαλέσει!! 



Ποιους εξυπηρετούσε και σε τι απέβλεπε δεν είμαστε σίγουροι, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι σαφώς δεν ήταν σερβικής έμπνευσης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η επίσημη Αλβανική κυβέρνηση δεν είχε συμμετοχή και ότι θα καταδίκαζε τα γεγονότα με το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, με το τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι και την σημαία του μίσους και της εθνικιστικής υστερίας, την σημαία της λεγόμενης "μεγάλης Αλβανίας", όπου περιλαμβάνει και μεγάλο μέρος της Ελλάδος (Ήπειρος, Κέρκυρα, Δυτ. Μακεδονία) και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας.

Και όμως μετά από όλα αυτά που εξόργισαν όλους τους εχέφρονες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα περιμέναμε από την Αλβανία να χαμηλώσει τους τόνους και να προσπαθήσει να ηρεμήσει την κατάσταση. Και όμως, το λάδι στην φωτιά το έρριξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, αν είναι δυνατόν!! Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα υπεραμύνθηκε της ενέργειας των Αλβανών παικτών να υπερασπιστούν την σημαία της μεγάλης Αλβανίας που συμπεριελάμβανε μέσα Κόσοβο, Ήπειρο, Κέρκυρα και Μακεδονία....

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Έντι Ράμα έγραψε

«Περήφανοι για τους "ερυθρόμαυρους", που κέρδισαν το παιχνίδι όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο. Λύπη για τους γείτονες, που ξεφτιλίστηκαν διεθνώς με την εμφάνισή τους»

Σε ότι αφορά τώρα τους υπεύθυνους και ποιοι επιθυμούν την ένταση στα Βαλκάνια έχετε πλέον καμιά αμφιβολία;

- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/10/blog-post_638.html#sthash.4EKllEhP.dpuf
EΠΙΣΗς

Σαν ήρωες: Απίστευτη υποδοχή στην αποστολή της Αλβανίας (video)

Σαν ήρωες: Απίστευτη υποδοχή στην αποστολή της Αλβανίας (video)

Είναι πλέον επίσημο, το όλο συμβάν έχει ξεφύγει τελείως από τη λογική του ποδοσφαίρου και έχει περάσει σε καθαρά πολιτικό επίπεδο.
Εθνικιστικές διαστάσεις λαμβάνουν και στις δύο χώρες τα όσα συνέβησαν στο Σερβία-Αλβανία.
Ειδικά στη δεύτερη, με την επιστροφή της ομάδας στα Τίρανα, στήθηκε ένα ατελείωτο συλλαλητήριο από χιλιάδες Αλβανούς, με αφορμή τη σημαία της υποτιθέμενης «Μεγάλης Αλβανίας» που πέταξε πάνω από το γήπεδο.

Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα έστειλε μήνυμα από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται, μιλώντας με υπερηφάνεια για τους παίκτες που προστάτεψαν και τίμησαν την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου