Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΑ -ΟΥΓΓΑΡΙΑ  ΕΙΧΕ  ΚΑΙ ΧΘΕς ΞΥΛΟ!!!

 · 
Οι Αλβανοί σε μία κίνηση αλυτρωτισμού που προχώρησαν μέσα στο Βελιγράδι και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας, όπου ο αγωνιστικός...
DEFENCENET.GR
Η σημαία του “μεγαλοϊδεατισμού” των Αλβανών, που εξόργισε τους Σέρβους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς τους, περιλαμβάνει την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα – Το γύρο του κόσμου κάνουν οι πρωτοφανείς εικόνες...
KEFALONIATODAY.COM

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ Άγριο ξύλο μεταξύ των παικτών, γιατί οι διεθνείς της Αλβανίας αντέδρασαν όταν ο Σέρβος παίκτης κατέβασε τη σημαία! Οι παίκτες της Αλβανίας "έπεσαν" πάνω του για να του πάρουν τη σημαία, οπαδοί της Σερβίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ένας από αυτούς γρονθοκόπησε Αλβανό παίκτη και τα επεισόδια γενικεύτηκαν σε χρόνο dt.

    Η αστυνομία έβγαλε όλους τους φιλάθλους από τον αγωνιστικό χώρο, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας.
    Η αλβανική ομοσπονδία ωστόσο ζήτησε να εκκενωθεί το στάδιο για να επιτρέψει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και το θέμα παραπέμπεται στην UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου