Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

θα ξηλωθεί ο δρόμος της Σκάλας?



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
                                                                           
 
Στις 11 Οκτωβρίου το Kefalonia press δημοσίευσε ρεπορταζ (διαβάστε το παρακάτω)  για την άθλια κατάσταση του κεντρικού δρόμου της Σκάλας ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων πρέπει να ξηλωθεί! 
Μετά ήρθε η απόφαση των υπηρεσιών του Δήμου να σταματήσει το έργο http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54135&Itemid=43 και σήμερα το πρωί είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση των υπηρεσιών του Δήμου να συνεχιστεί το έργο γιατί βρέθηκαν λεφτά για μια δόση.. http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=54422&Itemid=43
Την ίδια ώρα όμως στη Σκάλα έκαναν αυτοψία στο έργο άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφοριες μας τράβαγαν τα μαλλιά τους με αυτά που είδαν και απο κοντά..  Αποτέλεσμα κατά τα φαινόμενα το έργο πάει για ξήλωμα!!Και να ξηλωθεί ποιός θα πληρώσει τη ζημιά?  
Α, κατα καημένη Σκάλα, άλλο ένα καλοκαίρι θα είσαι θέρετρο- γιαπί! 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 

11 Οκτ 2014
σχολιασμος Αρις για την πλακόστρωση Σκάλας. Ρε κάτι μου θυμίζει αυτή η πλακόστρωση… Κάπου αλλού στη Κεφαλονιά εκεί μέσα σε ένα κάστρο που έπεσε μια μαυροκακομοίρα και ράγισε το χέρι της! Ούτε για άλογα δεν κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου