Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη και ιστορική νίκη του Δημάρχου Κεφαλλονιάς στις εκλογές για την Προεδρεία της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Μεγάλη και ιστορική νίκη του Δημάρχου Κεφαλλονιάς στις εκλογές για την Προεδρεία της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων


Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι μεγάλος μαχητής και γεννημένος ΝΙΚΗΤΉΣ κατέδειξε σήμερα στην Κέρκυρα άλλη μία μεγάλη και ιστορική πολιτική νίκη.

Με 7 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 λευκό, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κέρδισε μία πολύ δύσκολη μάχη και εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.
Μαζί με τον Δήμαρχο μεγάλος νικητής είναι και το νησί μας καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας Κεφαλονίτης αναδεικνύεται στην ηγεσία αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού ενώ η παρουσία του Δημάρχου στην Προεδρεία του οργάνου αναμένεται να έχει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τον τόπο μας
Η νίκη του Δημάρχου παράλληλα αναδεικνύει τον Αλέξανδρο Παρίση στην κορυφαία πολιτική προσωπικότητα σε όλο το Ιόνιο επιβεβαιώνοντας το ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς χαίρει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης ως εξέχουσα παρουσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η εκλογή Παρίση στην Προεδρεία των Δημάρχων του Ιονίου, πέραν όλων των άλλων, αποδεικνύει ότι έχοντας το «τιμόνι» του Δήμου Κεφαλλονιάς η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, το νησί μας γίνεται ΙΣΧΥΡΟ όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε Ιόνιο και κατ’επέκταση στο πανελλαδικό γίγνεσθαι.
Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου