Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΣ ΤΗΣ ΠΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


Το μείζον ζήτημα των αλβανικών προκλήσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα, ανέδειξε ο Ν. Λεμοντζής, περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, της αυτοδιοικητικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Η παράταξη της ΑΝΑΣΑ έβγαλε ψήφισμα για το ίδιο θέμα καταδικάζοντας τον...  εθνικισμό. Τελικά τα ψηφίσματα μεταφέρθηκαν για το επόμενο συμβούλιο, ελλείψει πολιτικού θάρρους από πλευράς περιφερειακής αρχής, να λάβει πολιτική θέση για το σημαντικό για τη χώρα και την ΠΙΝ ζήτημα.
Ακολουθεί το κείμενο- ψήφισμα της Ελληνικής Αυγής και το καταγέλαστο ψήφισμα της ΑΝΑΣΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Καταδίκη των πρόσφατων αλβανικών προκλήσεων που εμφανίζουν και την Κέρκυρα ως «διεκδικούμενη» περιοχή
Προσφάτως όλη η διεθνής κοινότητα έγινε μάρτυρας του προκλητικού αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού όταν σε γήπεδο της Σερβίας έκανε, προκλητικά, την εμφάνιση της η σημαία της δήθεν μεγάλης Αλβανίας, η όποια περιελάμβανε ελληνικά εδάφη, μεταξύ αυτών την Ήπειρο, μέρος της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και την Κέρκυρα.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αυτός δηλαδή που η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θεώρει ως καλό της συνομιλητή, έσπευσε στα κοινωνικά δίκτυα να ταχθεί ευθέως υπέρ αυτής της προβοκατόρικης ενέργειας η οποία όχι μόνο ενθαρρύνει τον αλβανικό φανατισμό εναντίον Σέρβων και Ελλήνων αλλά εντάσσεται και σε μια αρκετά μεγάλη σειρά παρόμοιων ενεργειών οι οποίες έχουν απώτερο στόχο την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και, εδικά για την περιοχή της Κέρκυρας, σχετίζεται άμεσα και με την χάραξη της  Ελληνικής Α.Ο.Ζ.
Η προβοκατόρικη αυτή ενέργεια των Αλβανών, που, αν και πολλοί μπορεί να την θεωρούν γραφική ή ως άνευ σημασίας, ενθαρρύνει τον φανατισμό εναντίον Σέρβων και Ελλήνων. Άλλωστε μετά το περιστατικό αρκετοί Έλληνες και ελληνικές περιούσιες σε Χιμάρρα και Δερβιτσανη στην Βόρειο Ήπειρο υπέστησαν επιθέσεις από φανατικούς Αλβανούς.
Επειδή η Ελληνική κυβέρνηση σιωπά απέναντι στην επιθετικότητα της αλβανικής πλευράς
Επειδή η όποια ευρωπαϊκή ένταξη της Αλβανίας, την οποία διακαώς επιθυμεί και προωθεί ο ΥΠ.Εξ. Βενιζέλος, δεν μπορεί να στηρίζεται σε πράξεις αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας
Επειδή είναι γνωστές οι σχέσεις αδελφοσύνης μεταξύ του Ελληνικού λαού, ειδικά των Κερκυραίων, και του αντίστοιχου Σερβικού,
ΖΗΤΑΜΕ
Το περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων νήσων να καταδικάσει άμεσα, όχι μόνο αυτή αλλά και κάθε μελλοντική προκλητική αλβανική ενέργεια και να καταδικάσει τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό που θεωρεί και την Κέρκυρα ως «διεκδικούμενη» περιοχή.

Λεμοντζής Νικόλαος

Περιφερειακός Σύμβουλος Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο

Και της ΑΝΑΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου