Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

VOLKANO ,,ΕΙΔΗΣΕΙς SOK

ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΛΗΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΕ MAIL!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!http://www.volcanotimes.com/2014/09/mail.html#more

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ!!!ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;

 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ  ΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΟΥ  ΕΣΒΗΝΕ  ΤΟ “Pentapostagmagr”  ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ.

Γράφει  ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Πρόσφατα είχαμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση  του τέως,  η οποία έγινε αντικείμενο μεγάλης προβολής από όλα τα μέσα ενημέρωσης,  αλλά που λίγοι  κατάλαβαν τον ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ  της εμφάνισης.  Η φωτογραφία τα λέει όλα.  Τους παρουσίασαν στον Ελληνικό λαό  καθισμένους  επάνω στους  βασιλικούς θρόνους  του 1965  με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΟΣΗΜΟ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ και στο παρασκήνιο οι διαρροές και τα “πηγαδάκια” δίνουν και πέρνουν.  ΄

Έχω μία “κακή” συνήθεια  και θέλω πάντα αυτά  τα “off the record”  που πληροφορούμαι να μην τα κρατάω για τον εαυτό μου, αλλά να τα αποκαλύπτω στους Έλληνες, αφού άλλωστε αυτούς αφορούν.
Τα σενάρια που συζητούν και τα σχέδια που έχουν για τον τέως, τα έχω γράψει μέσα στο άρθρο για το “Μέλλον της Ελλάδος, όπως το γράφουν τα Πρωτόκολλα” και αναφέρομαι στον ΜΕΘ’ ΕΠΟΜΕΝΟ “ΣΩΤΗΡΑ”.
Όταν διάβασα λοιπόν στο “pentapostagma.gr”  το άρθρο του “SPYROSPERO” με τον τίτλο  “Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο και του γιό του...”, http://www.pentapostagma.gr/2014/09/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD.html#.VCG4mJR_sac 
Έγραψα αυτό το σχόλιο,  το οποίο όμως την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ.  ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΟΙ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ 260 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΟΥΝ 151 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ  ΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ 50 ΕΔΡΕΣ ΔΩΡΟ!!!!!!! 
ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ (για το καλό της Ελλάδος).
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ Η “ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ”  ΧΑΘΗΚΕ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ  ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.
ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "spyrospero": 
  “Οι συνεχείς επαφές με την οικονομική ελίτ της χώρας αλλά και οι λαμπερές δεξιώσεις δείχνουν ότι ο τέως προλειένει το έδαφος για να επανέλθουν οι Γκλυξμπουργκ στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.”
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ  ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ...... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.
Αυτό το σχόλιο λοιπόν ΧΑΘΗΚΕ από το “pentapostagma.gr”  και φυσικά διαμαρτυρήθηκα έντονα. Μου είπαν πως το πρόβλημα θα ήταν “τεχνικό” και δεν θα έφυγε από τον υπολογιστή μου. Απάντησα πως “με κοροϊδεύετε κατάμουτρα, αφού το προηγούμενο βράδυ το παρακολουθούσα επί δύωρο.  To επαναδημοσιεύω  -τους γράφω -  και ελπίζω αυτή τη φορά να μην “εξαφανιστεί”.
Και πάλι όμως εξαφανίστηκε  και όταν επιχείρησα να το ξαναστείλω είδα αυτό:

“Αδυνατούμε να στείλουμε το σχόλιό σας επειδή έχετε μπλοκαριστεί από Pentapostagma Enimerosis. <a target="_blank" href="http://help.disqus.com/customer/portal/articles/466223-who-deleted-or-removed-my-comment-">Ανακαλύψτε περισσότερα</a>”
            Αυτό που προσπαθούν να κρύψουν από τους Έλληνες, είναι  αυτό που έγραφα στο σχόλιο.  Η μεταπολιτευτική  πολιτική Ιστορία της Ελλάδος που ξεκίνησε το 1974 με την προδοσία της παραχώρησης της Ελληνικής Κύπρου στους Τούρκους, προχώρησε με το προδοτικό σχέδιο ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ της Ελλάδος, συνέχισε με την προδοσία των Ιμίων και την δημιουργία” γκρίζων ζωνών” μέσα στην Ελληνική επικράτεια και   τελειώνει το 2014,  γεμάτη με ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,  της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  της ΘΡΑΚΗΣ, των ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ  του ΑΙΓΑΙΟΥ  και την προδοσία της παράδοσης της Ελληνικής Οικονομίας και του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ του Εθνικού μας πλούτου.
           
            Αυτή ήταν η πολιτική διαδρομή της Ελλάδος, από το τέλος της Δικτακτορίας μέχρι σήμερα. ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτό που έχει μείνει ΓΙΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ  ΕΚΛΟΓΕΣ είναι ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ  μία ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ακόμα, του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αφού κανένας δεν μπορεί πια, να κυβερνήσει μόνος του. Θα την πουν ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, θα την πουν ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κανείς δεν ξέρει.  Πάνω σε αυτό το σενάριο όμως,  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ  ΤΑ “ΡΕΣΤΑ” ΤΟΥ.  Γι’ αυτό το λόγο,  παρουσιάζουν τον  τέως βασιλιά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  να κάθεται στις Βασιλικές πολυθρόνες με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
           
            Απλά την άνοδο στην Πρωθυπουργία του Κωνσταντίνου, θέλουν να την παρουσιάσουν σαν ΦΥΣΙΚΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ απόφαση του ίδιου και ΟΧΙ  ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
            ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ.......... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου