Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΛΙΕς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗς ΔΥΣΚΟΛΗς ΝΥΚΤΑΣ ,,

ΚΆΛΑΝΤΑ ΣΕΙΣΜΟΥ,, ΑΠΟ ΤΟ INKEFALONIA

2    ΦΛΕΒΑΡΗ 2014
Καλην εσπέρα άρχοντες κι’ αν ειν΄ο ορισμός σας μαζί με τον εγκέλαδο να μπω στ’ αρχοντικό σας!!!!!
Εγώ να δώσω τσι ευκές νάμαστε και του χρόνου και εφκειός εφκειού ο κερατάς το αίσθημα του τρόμου!!!!!
Διαλέμπα μέσα σου βορέ τη γη κάμεις να τρέμει φαστίδιο τώρα να σε βρει και τα’αυριο μη ς’ εύρει… γιατί μωρέ τς’ ανεμορπής και του διαόλου κάλτσα το πόπολο εκτύπησες τσι αρχοντιάς χαδάκια!!!!
Ληξούρι το όγδοο νησί που λεν τσι επτανήσου το έγδαρες το γκρέμισες με όλη την οργή σου…. στο Αργοστόλι μάτια μου όλες τσι ρεβεράντσες αντε και κάτι γρατσουνιές που κάνουνε κι’ οι γάτες!!!!

Για το γκουβέρνο τι να πω που πείε τα παπόρια….????? στο αργοστολι δέσανε απ΄το Ληξούρι χώρια!!!! διαλέμπα μέσα τσου κι΄εφκειούς λένε οι ληξουργιώτες απ΄το Ληξούρι είμαστε κι’ όχι …Αργοστολιώτες!!!!!
Εδεφτά εγένανε ετούτο τον Γενάρη μα θα τα ξεπεράσουμε ο διάολος να τσου πάρει!!! Κεφαλονίτες είμαστε αργόστοληξουριώτες είμαστε βέβαια κουρλοί μα πρώτα πατριώτες!!!!
Λέω να κλείσω τούτη δω τη ρίμα μ’ ησυχία με τσι ευκές απ΄τη καρδιάς για κάθε ευτυχία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
28 Ιαν 2014
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ: Ζακυνθινος: Αγιε μου Διονυση βαλε το χερι σου! Κερκυραιος: Αγιε μου Σπυριδωνα σωσε μας! Κεφαλονιτης: Ωρε γαμω τον Αη Γερασιμο και τα καντηλια του, τι σεισμος ητανε ετούτος! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.. Σπυρος Ζαπαντης εξαρταται απο τον .... ενα ιστορικο με το πλοιο κεφαλονια! και επτανησος - porosnews 15 Απρ 2013 Δείτε τα βίντεο και το φωτορεπορτάζ που ακολο... Ανατριχιαστικό: 9χρονη Ελληνίδα μαθήτρια πήγε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου