Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ολα έγιναν ,,για μια χορευτρια

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της Αττικής για τον εντοπισμό του 31χρονου Arber Bako, ο οποίος εκτιμάται ότι παραμένει ταμπουρωμένος σε κρησφύγετο και περιμένει να χαλαρώσουν τα μέτρα ασφαλείας για να διαφύγει από την «κόκκινη» για εκείνον ζώνη.
Όλο το βράδυ αστυνομικοί «σάρωναν» τον Πειραιά, ενώ σε ετοιμότητα είναι όλο το 24ωρο ομάδα των ΕΚΑΜ για να επιχειρήσει επέμβαση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η Ασφάλεια έχει πλέον πλήρη εικόνα για το ποιος είναι ο 31χρονος Αλβανός και ποιοι είναι οι βασικοί συνεργοί του.

Πρόκειται για δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 32 και 34 ετών, οι οποίοι φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τον δράστη που γάζωσε με καλάσνικοφ 11 άτομα στο Μικρολίμανο κατά το παρελθόν σε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 
Το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο Arber Bako στην επίθεσή του στο νυχτερινό μαγαζί «Έτσι Απλά» δεν είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στο αιματηρό χτύπημα με στόχο κατάστημα στο Μεταξουργείο με θύμα 44χρονο Έλληνα. Το γεγονός, ωστόσο, ότι οι αστυνομικοί έχουν «ταυτοποιήσει» από τις κάμερες τον 31χρονο Αλβανό στην επίθεση στο Μεταξουργείο τους κάνει να πιστεύουν ότι ο Αλβανός κακοποιός έχει στην κατοχή του τουλάχιστον δύο καλάσνικοφ.
Στο μεταξύ, όσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες τόσο βρίσκουν νέα στοιχεία για το παρελθόν του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Arber Bako είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου επειδή θεωρήθηκε ότι κινούνταν ύποπτα σε κοντινή απόσταση από τη ΓΑΔΑ. Τότε, ο 31χρονος είχε πάνω του τη γνήσια αστυνομική του ταυτότητα και μετά από την ταυτοποίηση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος. 
Δεν χρησιμοποιούσε, ωστόσο, μόνο τη γνήσια ταυτότητά του στις συναλλαγές του. Στο ξενοδοχείο «Γαλήνη», όπου διέμενε για δύο βράδια στο Μικρολίμανο, πριν επιτεθεί στο νυχτερινό μαγαζί «Έτσι Απλά», επέδειξε πλαστή ταυτότητα και προπλήρωσε τη διαμονή του.
Στο δωμάτιό του, όπως προκύπτει από τις έρευνες, σκόπευε να φέρει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου χορεύτρια, η οποία για άγνωστο λόγο φέρεται να του αρνήθηκε να του προσφέρει τις υπηρεσίες της. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να όπλισαν το χέρι του, σε συνδυασμό σίγουρα με την άκρως επικίνδυνη ροπή του προς το έγκλημα, τις τυχόν ψυχολογικές διαταραχές και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ. Εξετάζεται το κατά πόσο η χορεύτρια αυτή είναι η γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο μαγαζί πριν φύγει για να πάει να πάρει το καλάσνικοφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου