Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στη Σάμη φιλοξενήθηκαν χτες Κυριακή, τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΑ  ΒΛΑΧΑΤΑ  ΣΑΜΗΣ
http://vlahatasamis.gr/
Στη Σάμη βρέθηκαν  χτες τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου.Στη Σάμη βρέθηκαν χτες τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου.
Στη Σάμη φιλοξενήθηκαν χτες, από το Σύλλογο Σαμικών "0 Αιγιαλός", τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου. Το πρωί εκκλησιάστηκαν και κοινώνησαν στην εκκλησία της πόλης. Πήραν πρωινό στην πιτσαρία "Τερέζα". Το πρωινό ήταν προσφορά προς τα παιδιά και τους συνοδούς τους, των ιδιοκτητών του καταστήματος, Σταύρου Μανέτα και Ελένης Φιλιππάτου - Μανέτα. Ύστερα, επισκέφθηκαν την Αγία Ευφημία και την λίμνη του Καραβομύλου. 

Τα παιδιά έπαιξαν στην παιδική χαρά του χωριού και στην επιστροφή στη Σάμη, το μεζεδοπωλείο "Familia", προσέφερε γεύμα σε όλη την "ομάδα" του Ορφανοτροφείου.
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εξαιρετική φιλοξενία του Συλλόγου αλλά και επαγγελματιών της Σάμης, απόλαυσαν τη χτεσινή ηλιόλουστη μέρα στη πόλη μας! Τα πρόσωπά τους έλαμπαν από τη χαρά και απολάμβαναν επίσης, τη  "ζεστασιά" και την ιδιαίτερη φροντίδα των συνοδών τους! Εκ μέρους του Ιδρύματος τα παιδιά συνόδευαν: Η Αντιπρόεδρος κ. Μουρελάτου Ιωάννα, η Διευθύντρια κ. Κοσμετάτου Ρεγγίνα, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Λυκούδη Αναστασία, η επιμελήτρια κ. Φούκα και η πρώην Κοινωνική Λειτουργός ( συνταξιούχος πλέον ) κ. Ευαγγελάτου Στέλλα.
Από τη μεριά του "Αιγιαλού" συνόδευαν η Πρόεδρος κ. Κατερίνα  Μαρούλη, το μέλος κ. Σούλα Καλεράντε και η επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ερικέτη Τζανετάτου. Η κ. Πόπη Μαρκέτου, προσέφερε σπιτικό γλυκό στα παιδιά και στους συνοδούς. Να επισημάνουμε πως το "Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς", φιλοξενεί 18 παιδιά, εκ' των οποίων τα 13 συμμετείχαν χτες στην εκδρομή. Να σημειώσουμε επίσης  για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στο Ίδρυμα, ότι αυτή τη χρονική περίοδο οι ανάγκες  σε υλικά εστιάζονται, σε είδη καθαριότητας, ατομικής υγιεινής και χαρτικών.
Κλείνοντας να συμπληρώσουμε, ότι η μεταφορά όλης της "ομάδας" του Ορφανοτροφείου, ήταν προσφορά του τουριστικού γραφείου "Δ. Αυγερινός και Υιοί". Έδρα του γραφείου είναι η Σάμη.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, τους Σταύρο Μανέτα και Ελένη Φιλιππάτου ( πιτσαρία "Τεράζα" - Σάμη ), τον κ. Σπύρο Βαγγελάτο ( Μεζεδοπωλείο "Familia"- Σάμη ), το Τουριστικό Γραφείο "Δ, Αυγερινός και Υιοί" - Σάμη και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η ωραία ημέρα για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου