Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Μηνύματα από το Μινωικό πολιτισμό για το σύγχρονο άνθρωπο»


Ομιλία του αρχαιολόγου Αντώνη Βασιλάκη «Μηνύματα από το Μινωικό πολιτισμό για το σύγχρονο άνθρωπο» στην έκθεση έργων καλλιτεχνών και χειροτεχνών με θέμα «Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό»
3-14 Νοέμβρη 2014, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου ~




Χθες βραδυ στη Βασιλικη του Αγιου Μαρκου εγιναν τα εγκαινια της εκθεσης των καλλιτεχνων μελων του Συλλογου "Συνομιλώντας με το Μινωικο Πολιτισμο". Υπηρξε μεγαλη συμμετοχη. Η έκθεση ξεπερασε καθε προσδοκια σε ποιοτητα, ενδιαφερον κια πρωτοτυπίες. Τα εργα το ενα καλυτερο απο το αλλο. Ο ενθουσιασμος σε ολους τους καλλιτεχνες και στους συντελεστες της εκθεσης ητυαν εκδηλος. 
Τα εγκαινια τηρησαν με την παρουσια τους ο δημαρχος και ο περιφερειαρχης που χαιρετισαν την εκδηλωση. Τουςσκοπους του Συλλογου και τους στοχους και τους καλλιτεχνες της εκθεσης παρουσιασε η δραστηρια προεδρος του Τερεζα Βαλαβανη. Η δικη μου συμβολη ηταν η εισαγωγικη ομιλια με θεμα "Μηνυματα απο το Μινωικο πολιτισμο για το συγχρονο ανθρωπο". Η ιστορικος τεχνης Χριστινα Λιτινα μιλησε με θεμα Ζωντανη Τεχνη". Η εκδηλωση ειχε εμπλουτιστει με μινωικο χορό, σιγανο χορο και πεντοζαλη με συνοδεία μουσικων. Υπηρξε μπουφες πλουσιος και ψησιμο "μινωικων εδεσματων" εξω απο τη Βασιλικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου