Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΛΜΕ

ΣΥΝEΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Νοέμβρη 2014

Την Τετάρτη 29-10-14 το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης συγκροτήθηκε σε σώμα. Πάγια πρακτική μέχρι τώρα  στην ΕΛΜΕ ήταν το αναλογικό – αντιπροσωπευτικό προεδρείο  δηλαδή η πρώτη παράταξη να παίρνει τον Πρόεδρο η δεύτερη το Γραμματέα και η τρίτη τον Α/πρόεδρο.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το ΠΑΜΕ πρότεινε αναλογικό – αντιπροσωπευτικό προεδρείο, πρόταση με την οποία συμφωνούμε και αυτό εφαρμόζαμε για χρόνια στην ΕΛΜΕ.
Το ΠΑΜΕ (ή τα μέλη του που πήραν αυτή την απόφαση) όμως, «άλλα» εννοούσαν…

Προσωποποιώντας την πρόταση τους ζητούσαν πρόεδρο και αντιπρόεδρο. Πρότειναν για γραμματέα μέλος της ΠΟΡΕΙΑΣ και απέκλειαν την τρίτη παράταξη (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) προτείνοντας μας τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα  που φυσικά αρνηθήκαμε και ζητήσαμε τη θέση του Αντιπροέδρου.
«Παλιά μου τέχνη κόσκινο»… την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει και την προηγούμενη χρονιά αποκλείοντας από το προεδρείο την ΠΟΡΕΙΑ κάτι με το οποίο εμείς είχαμε διαφωνήσει, γιατί ο αποκλεισμός της τρίτης παράταξης  δε συνιστά αντιπροσωπευτικό – αναλογικό προεδρείο εκτός και αν βαπτίζουμε το κρέας ψάρι.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
εμείς πιστεύουμε ότι ο καθένας κρίνεται από το τι πραγματικά προσφέρει και όχι από τις «καρέκλες» που συγκεντρώνει. Επειδή, όμως θεωρούμε παράλληλα ανεπίτρεπτο το ΠΑΜΕ να ενεργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτούργησαν και λειτουργούν οι ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ σε σωματεία και ομοσπονδίες: «πλειοψηφία έχω ό,τι θέλω κάνω», επειδή αυτή η στάση δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, αντιδρούμε  στη δήθεν θεωρητική αιτιολόγηση που κάνει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (αντιπροσωπευτικό αναλογικό είναι το να αποκλείεις την τρίτη παράταξη;) 
Σύντροφοι του ΠΑΜΕ,
Ακολουθήσατε την τακτική που ακολουθούν όλες οι εξουσίες.   Κρίμα…
Τελικά, η αξιολόγηση είναι ίδια απ΄ όποια εξουσία κι αν εκπορεύεται.
Ραντεβού στους αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου