Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πρός τα τοπικά Μ.Μ.Ε - Απάντηση σε ανακριβή δημοσιεύματα



Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα και εγώ ως πρόεδρος και η πιο ιστορική Αδελφότητα του νησιού μας,δεχόμαστε 
μία άνευ προηγουμένου επίθεση από πρώην μέλη του Δ.Σ μας, "ηλικιωμένους" και πιο νέους αρθογράφους,οι οποίοι
XΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κατηγορούν για αστεία πράγματα το προεδρείο εξυπηρετώντας ίσως τον υπόγειο πόλεμο από μέρους του τοπικού πολιτικού κατεστημένου!
  Καταγγέλω στους αγαπημένους συμπατριώτες μου  ότι πραγματικό κίνητρο της Αναστάτωσης ηταν  η φήμη που διαδώθηκε σε τοπικούς πολιτικούς κύκλους ότι μπορεί να έιμαι υποψήφιος βουλευτής με μεγάλο πολιτικό σχηματισμό.
 Πράγματι σε κάποιο δείπνο ,γνωστό  στέλεχος με σημαντικη θεση σε μεγάλο κόμμα δήλωσε ότι σκέφτεται να με προτείνει για υποψήφιο βουλευτή εξαιτίας του έργου που κάναμε για τους σεισμόπληκτους!Εγώ φυσικά ουδέποτε δήλωσα ότι επιθυμώ κάτι τέτοιο,ούτε θεωρώ ότι έχω αυτή τη δυνατότητα αυτή την περίοδο.
 Αυτό όμως στάθηκε η αιτία να δεχτώ επιθέσεις απο μέρος του τοπικού πολιτικού κατεστημένου που αισθάνθηκε ότι κάτι ξεφεύγει από τον έλεγχο του,με αποτέλεσμα να σπεύσει να επιτεθέι  επιστρατεύοντας "ηλικιωμένους" πωλητές βιβλίων,νεότερους,ανύπαρκτα sms και άλλα αστεία επιχειρήματα!
Εγώ απέναντι σε όλα αυτά αναφερω το έργο μας τον τελευταίο χρόνο }Συνάντηση με πανεπιστήμιο Αθηνών για το θέμα του Μεταξάτειου,2)Συγκρότηση συντονιστικής συλλόγων και προσωπικοτήτων και επίσκεψη στα υπουργεία για βοήθεια των σεισμοπλήκτων 3)Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο για τους Σεισμόπληκτους4)Μεγάλη συναυλία στο Ακροπόλ με εξαίρετους καλλιτέχνες και σκηνοθέτη το Γεώργιο Κακή-Κωσταντινάτο,την οποία πρόβαλλαν 16 κανάλια παννελαδικής εμβέλειας.4) 7.500 ευρώ στο Ληξούρι συγκεκριμένα στη Φιλαρμονική-Ματζαβινάτειο τα οποία έιναι στη διάθεση τους μέσω ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων!

Πέρυσι ανοίξαμε το εκκλησακι της πολυκλινικής Αθηνών ενώ γιορτάσαμε και στον Άγιο Γεράσιμο Ιλισσίων!Φέτος κάναμε το αλμα τιμήσαμε την Ενωση και τον Αγιό μας στην καρδιά της Ορθοδοξίας!Συνάντησα τον Οικουμενικό Πατριάρχη τον οποίο προσκάλεσα στο νησι του Αγίου μας!Η Μονή του Αγίου μας έιναι Σταυροπηγιακή και έχει άμεση σχέση με το πατριαρχείο μας!
Δηλώνω σε σχέση με τις ανακρίβειες που δήλωσαν πρώην μέλη μας και τη λάσπη που εξαπέλυσαν κατά του προσώπου μου ότι η παραίτηση τους εγινε για προσωπικούς λόγους.Πρόσχημα ειναι η επίδοση του ποσού γιατί πολύ απλά δόθηκε με τον πιο ΔΙΑΦΑΝΗ τρόπο μέσω  του Ταμέιου Παρακαταθηκών και Δανέιων,αφού οι 2 φορείς δεν είχαν εισπράξει το ποσό εώς τώρα.Δεν νομίζω ότι το να ζητήσω παραστατικά έιναι τόσο κακό ειδικά όταν η Αδελφότητα έπρεπε να αποδείξει ότι τα χρήματα που ΔΕΝ ΗΤΑΝ δικά της αλλά των μελών και φίλων της από τη συναυλία θα πάνε για τις ΖΗΜΙΕΣ του σεισμού!Και εξηγώ δεν δηλώσαμε ότι δεν θα γίνει έντιμη διαχείριση απλα έπρεπε ρητά να αναφέρεται ότι τα χρήματα πήγαν σε ζημιές.Αν πχ γινόταν μία γιορτή ή είχε αγοραστεί ένας πίνακας από τη φιλαρμονική,ίσως να έιχαμε ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ως ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ που είχαμε δηλώσει οτι τα χρήματα είναι για το σεισμό!Ουδέποτε λοιπόν αμφισβητήσαμε κανένα αλλά  θέλαμε και θέλουμε την καλυτερη για εμάς διαδικασία!
Είναι ομως υγιές το φαινόμενο ότι πρώτη φορά δίδεται ποσό με δημόσια συζήτηση,έστω και με διαμάχη- φασαρία και όχι πίσω από κλειστά γραφεία!Αυτό δείχνει το σεβασμό όλων μας στα χρήματα των Κεφαλλήνων!
Η παραίτηση των τριών μελών βάσει καταστατικού δε δημιουργούν κανένα πρόβλημα στο Δ.Σ.και είναι λογικό γιατί αν κάθε παραίτηση ηταν διάλυση δε θα υπήρχε από  σύλλογος εώς κυβέρνηση!
Ούτε έιναι απαραίτητοι αναπληρωματικοί.!Ετσι θα επέτρεπε στον κάθε παραιτούμενο το καταστατικό να καταστρατηγεί το προεδρείο εκβιάζοντας με παραίτηση όταν δε συμφωνεί με κάτι!Τα μέλη μας ομως δεν παραιτήθηκαν κατα τη  γνώμη μου αλλά οδηγήθηκαν σε παραίτηση και τώρα πάνε να κάνουν το ασπρο μαύρο!
 Παρακαλώ τους δύο πρώην ταμίες χωρίς καμία μομφή στο πρόσωπο τους να έρθουν να παραδώσουν τον απολογισμό τους που εδω και ένα χρόνο δεν εχουμε από αυτούς,ώστε επιτέλους να κλείσουμε τα βιβλία μας!
 Παρακαλώ επίσης τον κ.Π.Φωκα να δηλώσει αν κείμενα που κυκλοφορούν και στην ιστοσελιδα του, έχουν την υπογραφή του και του δηλώνω ότι η Αδελφότητα δεν είναι πολιτικό γραφείο αλλά ανήκει στους Κεφαλλήνες της Αθήνας και οχι σε διάφορες πολιτικές ή προσωπικές επιδιώξεις !

                                                                                                                                              Αθήνα 2-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου