Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σε λίγο καιρό κατασκευάζεται ένας εντελώς νέος παραλιακός δρόμος στο Ληξούρι


ΠΗΓΗ  E-KEFALONIA.NET
Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι μιας εβδομάδας. Δείχνουν την κατάσταση του παραλιακού δρόμου στο Ληξούρι υπό το βάρος των έργων για σύστημα ομβρίων που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΚ. Σε λίγο καιρό, όχι πάρα πολύ, οι Ληξουριώτες και οι επισκέπτες θα μπορούν να βγάζουν άλλες φωτογραφίες και να καμαρώνουν καθώς θα έχουν να κάνουν με έναν εντελώς καινούργιο δρόμο που σε τίποτε δεν θυμίζει ακόμη και αυτόν που διέθεταν πριν τους σεισμούς.

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Δευτέρας το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει να κάνει με την Έγκριση Προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Ασφαλτόστρωση Παραλιακού δρόμου Ληξουρίου του Δήμου Κεφαλλονιάς μεταξύ της Π.Ι.Ν. – Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και του Δήμου Κεφαλλονιάς και τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Κεφαλλονιάς οικ. έτους 2014. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με χρήματα του Υπουργείου Υποδομών και μέσω του Περιφερειακού Ταμείου, ο Δήμος θα μπορέσει να κατασκευάσει έναν εντελώς καινούργιο και σύγχρονο παραλιακό δρόμο στο Ληξούρι, από το Λιμεναρχείο μέχρι την Γέφυρα. Έναν δρόμο που σίγουρα θα αλλάξει προς τον καλύτερο την εικόνα της πόλης, καθώς θα αποτελεί και την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη που θα κατεβαίνει από το φέρυ-μποτ.
Υπό το πρίσμα αυτό δικαιώνεται η Δημοτική Αρχή για τα έργα που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΚ στο δίκτυο ομβρίων και για τα οποία κατηγορήθηκε από κάποιους καθώς πλέον ακολουθεί και η κατασκευή ενός σύγχρονου δρόμου που θα ολοκληρώσει το έργο και θα αλλάξει την εικόνα και την αναπτυξιακή και τουριστική προοπτική της πρωτεύουσας της Παλικής.
Την ώρα λοιπόν που κάποιοι συνεχίζουν την στείρα κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής με στρατηγική “κιτρινισμού” και παραπληροφόρησης, ο Δήμαρχος και τα υπόλοιπα στελέχη δουλεύουν νυχθημερόν με σχέδιο και αποτελέσματα προκειμένου να φέρουν σε πέρας τον βασικό στόχο αυτής της πενταετίας που είναι να δημιουργήσουν ένα “νέο νησί” που θα έχει πολλαπλασιάσει με γεωμετρική πρόοδο τις αναπτυξιακές του δυνατότητες.
erga_lhjouri5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου